Franak poziva na radionicu o OVRHAMA; doznajte o problemima s agencijama za prisilnu naplatu… Franak poziva na radionicu o OVRHAMA; doznajte o problemima s agencijama za prisilnu naplatu…
TweetEmailPrint Na radionici će se razmatrati i metode te pokušaji naplate duga izvan zakonski dopuštenih okvira. Organizatori će pokušati dati odgovore na najčešća pitanja,... Franak poziva na radionicu o OVRHAMA; doznajte o problemima s agencijama za prisilnu naplatu…


Na radionici će se razmatrati i metode te pokušaji naplate duga izvan zakonski dopuštenih okvira. Organizatori će pokušati dati odgovore na najčešća pitanja, kao što su: Što mogu poduzeti kad zaprimim Rješenje o ovrsi? Nisam primio Rješenje o ovrsi, a ovršen sam? Što je ovršna isprava? Koja su primanja izuzeta od ovrhe? Mogu li odgoditi ovrhu na nekretnini? Radionice se provode uz financijsku podršku Grada Zagreba

Udruga Franak 20. studenog 2019.g. organizira besplatnu edukativnu radionicu o ovrhama s ciljem podizanja razine znanja polaznika radionice, ciljanim informiranjem dužnika pogođenih problemom ovrha.

”Teško je danas naći nekoga tko se nije susreo s prijedlogom ili rješenjem za ovrhu ili da nije bio ovršen mada možda nije niti znao da mu prijeti ovrha.

Zbog povećanih upita građana o ovom gorućem problemu Udruga Franak će stoga pristupiti savjetovanju svih prijavljenih polaznika te ćemo pokušati dati odgovori na najčešća pitanja, kao što su:

– Što mogu poduzeti kad zaprimim Rješenje o ovrsi?
– Nisam primio Rješenje o ovrsi, a ovršen sam?
– Što je ovršna isprava?
– Koja su primanja izuzeta od ovrhe?
– Mogu li odgoditi ovrhu na nekretnini?

Na radionici će se razmatrati i problemi dužnika s agencijama za prisilnu naplatu potraživanja te metode i pokušaji naplate duga izvan zakonski dopuštenih okvira.

Radionice se provode u sklopu projekta Udruge Franak „Informirajmo se o nezakonitim ovrhama“, uz financijsku podršku Grada Zagreba. Radionice se održavaju u Zagrebu tijekom studenog i prosinca u Zagrebu u trajanju od dva sata.

Prva radionica će se održati u srijedu 20. 11. 2019., u uredu Udruge Franak, na adresi Av. Marina Držića 81b (Folnegovićevo naselje) u Zagrebu, u trajanju od 17:00 do 19:00 sati.

Kako je broj polaznika radionice ograničen, molimo sve zainteresirane da se prijavite na mail ured.udrugafranak@gmail.com”, stoji u priopćenju Udruge Franak.

U Udruzi mole sve prijavljene da im pošalju svoja konkretna pitanja najkasnije dan prije održavanja radionice kako bi što kvalitetnije odgovorili na njih na samoj radionici.