I SDP-ovci za smjenu Lozančića i bojkot Ostojića: znaju da su RADILI PRLJAVO za Milanovića! I SDP-ovci za smjenu Lozančića i bojkot Ostojića: znaju da su RADILI PRLJAVO za Milanovića!
TweetEmailPrint Smatram da je Ostojić obavljao prljave poslove za Zorana Milanovića. I da to treba istražiti. U tome određenu ulogu imaju i šefovi SOA... I SDP-ovci za smjenu Lozančića i bojkot Ostojića: znaju da su RADILI PRLJAVO za Milanovića!


Smatram da je Ostojić obavljao prljave poslove za Zorana Milanovića. I da to treba istražiti. U tome određenu ulogu imaju i šefovi SOA i PN Uskoka, Dragan Lozančić. Posebno me brine korištenje ograna represije i unutarstranačkim obračunima, piše SDP-ovac Marko Melčić

govna policijska”Potrebno je izvršiti nadzor njegovog rada (Ranka Ostojića) u protekle 4 godine i naravno ne može nadzirati sam sebe. Razumijem da vladajući nemaju povjerenja, ali JA kao član SDP-A nemam povjerenja u Ranka Ostojić-a. Smatram da je obavljao prljave poslove za Zorana Milanovića. I da to treba istražiti. U tome određenu ulogu imaju i šefovi SOA i PN Uskoka, Dragan Lozančić. Posebno me brine korištenje ograna represije i unutarstranačkim obračunima, s Linićem itd., napisao je u subotu navečer, usred medijskih prijepora oko najavljene smjene Dragana Lozančića s mjesta ravnatelja SOA-e, poznati zagrebački SDP-ovac Marko Melčić.

Tako je i insider iz SDP-a, po svemu sudeći, potvrdio ono što se u kuloarima već dugo govori: da su i Ranko Ostojić i Dragan Lozančić, svoju moć i pozicije u represivnom aparatu zloupotrebljavali da bi pomogli Zoranu Milanoviću da ostane na vlasti.

Valja ovdje napomenuti da sveučilišni profesor dr. Josip Jurčević već mjesecima pokušava upozoriti hrvatsku javnost i nadležne u državnim institucijama na činjenicu da ravnatelj SOA-e, Dragan Lozančić, nije prošao (navodno) sigurnosnu provjeru (?!) te da je, unatoč tome, postavljen na vrlo osjetljivu poziciju ranvatelja tajne službe!

”Zbog takvog skandala morali bi se hitno očitovati i saboski Odbor za nacionalnu sigurnost i predsjednica države i DORH i USKOK, no svi o tome šute. Zbog toga bi Hrvatska mogla imati problema i u NATO savezu, gdje je takvo što nezamislivo”, izjavljivao je više puta zadnjih mjeseci dr. Jurčević, no te njegove riječi malo koji je medij prenio. Zanimljivo je da njegove upozoravajuće navode, koliko znamo, nitko nije demantirao, ali nitko na njih nije ni reagirao!