Ismijali Troskota jer se hvali snimkama s američkog nosača aviona: ‘Može li jadnije?’ ‘Bljak’ Ismijali Troskota jer se hvali snimkama s američkog nosača aviona: ‘Može li jadnije?’ ‘Bljak’
TweetEmailPrint Fotografije je Mostov zastupnik objavio na svom FB profilu, no reakcije koje su uslijedile vjerojatno nije očekivao: ‘Još jedan dokaz da na izborima... Ismijali Troskota jer se hvali snimkama s američkog nosača aviona: ‘Može li jadnije?’ ‘Bljak’


Fotografije je Mostov zastupnik objavio na svom FB profilu, no reakcije koje su uslijedile vjerojatno nije očekivao: ‘Još jedan dokaz da na izborima nemamo za koga glasovati.’ ‘Uopće ne kužim dječačku opsjednutost ratnim brodovljem’. ‘Kakav autogol ste zabili’. ‘Toliko licemjerja u tim likovima, ali nemaju oni srama…’, Moj glas nećeš dobit, meni to nije napredak nit’ neovisnost”. ‘Dodvorit se gospodarima, bljak”, neki su od komentara ostavljenih ispod Troskotove objave

Zvonimir Troskot, saborski zastupnik Mosta, pohvalio se na svom Facebook profilu mnoštvom fotografija snimljenih na golemom američkom nosaču aviona, koji je jučer uplovio u Split.

Oporbeni zastupnik se na američku ploveću tvrđavu na nuklearni pogon popeo zajedno sa svojim stranačkim kolegom Nikolom Grmojom. Obojica u svečanim odijelima i zategnutim kravatama, fotografirali su se nasmiješeni s posadom američkog nosača aviona te zagrljeni uz američke borbene zrakoplove. Fotografije je Mostov zastupnik kasnije objavio na svom FB profilu, no reakcije koje su uslijedile vjerojatno nije očekivao.

Ljudi su, naime, masovno ismijali te ‘pokopali’ njegov foto session.

”Fuuuj, ovo je druga godina zaredom gdje Amerikanci dolaze za vrijeme turističke sezone”.

”Mislija san da ste normalni…”

”Još jedan dokaz da na izborima nemamo za koga glasovati. Diviti se američkom nosaču zrakoplova je van svake pameti.”

‘Osjećaju se k’o veliki dečki’

”A velite da ste protiv Putin nuklearnog oružja, ali vam američko ne smeta. E moji vi!”
”Toliko licemjerja u tim likovima, ali nemaju oni srama.”
”Ovo je samo pokazatelj o koliko se beskarakternim ljudima radi. Dodvoravati se Amerikancima i njihovim okupacijskim silama. Sramotno.”
”Nije vam to trebalo”
”Zašto promovirate zločince?

Poručili im da glasove tako neće dobiti

”Usrali ste motku”
”Populističke fore”
”Zaista sam mislila da su malo pametniji i promišljeniji, ali izgleda su si danas ostvarili dječačke vojne snove. Sve drugo razočaranje.”
”Pa okupirao nas je HDZ i to zahvaljujući upravo Grmoji koji im je onako polucrknutima dao umjetno disanje i doveo ih na vlast “suradnjom”, a onda drugi put ničim izazvan KOALIRAO SA HDZ-om. Može li jadnije?
Naravno da može, uvijek može dodvoravanjem EU, NATO-u, Amerima, Rusima….”
”Naslikavanje na nosaču zrakoplova države koja je najviše ratova odradili po cijelom svijetu,… baš super za vas Zvonimir Troskot,… taman kad pomislim da ima netko normalan u ovoj HR politici vi me razuvjerite”, samo su neki od komentara ostavljenih ispod Troskotovih Facebook objava.
Zanimljivo je da se Nikola Grmoja na svom FB profilu nije hvalisao fotografijama snimljenim na 330 metara dugom američkom nosaču zrakoplova na nuklearni pogon…
FOTO: Preslike s FB profila Zvonimira Troskota