Još ima mjesta za BESPLATNO LJETOVANJE DJECE na moru Još ima mjesta za BESPLATNO LJETOVANJE DJECE na moru
GRAD ZAGREB POMAŽE OBITELJIMA

Još ima mjesta za BESPLATNO LJETOVANJE DJECE na moru

Zagreb 18. srpnja 2016. Promise.hr

TweetEmailPrint Ljetovanje je besplatno, traje sedam dana, a djeci je osigurana puna pansionska usluga s tri glavna jela i jednim međuobrokom, cjelodnevni pedagoški rad... Još ima mjesta za BESPLATNO LJETOVANJE DJECE na moru


Ljetovanje je besplatno, traje sedam dana, a djeci je osigurana puna pansionska usluga s tri glavna jela i jednim međuobrokom, cjelodnevni pedagoški rad i nadzor stručnih suradnika

bandić plješčeZaželjevši im lijepo vrijeme i nezaboravno ljetovanje, gradonačelnik Milan Bandić ispratio je, s parkirališta pored maksimirskog stadiona, 35 mališana, šestu grupu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, na sedmodnevno ljetovanje u organizaciji Grada u odmaralište Loda u Skradinu.

Nakon toga, gradonačelnik je ispratio i prvu skupinu od 75 djece hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata na odmor u Dom crvenog križa u Novom Vinodolskom.
Prema riječima pročelnice Gradskog ureda za branitelje Vesne Helfrih, grupe za kolovoz još uvijek nisu popunjene stoga apeliraju na roditelje da predaju zahtjev za besplatno ljetovanje u Vodnikovu 14.

Kao i ranijih godina, ljetovanje je besplatno, traje sedam dana, a djeci je osigurana puna pansionska usluga s tri glavna jela i jednim međuobrokom, cjelodnevni pedagoški rad i nadzor stručnih suradnika. Tu je i zdravstvena skrb, te lepeza odgojnih, obrazovnih, kulturnih i zabavnih sadržaja.

FOTO: Zagreb.hr