Koja se to BIVŠA MINISTRICA, kako tvrdi SDP-ovac, samo SEKSALA S GLAVEŠINAMA?!   Koja se to BIVŠA MINISTRICA, kako tvrdi SDP-ovac, samo SEKSALA S GLAVEŠINAMA?!  
POZNATI SDP-ovac OTKRIVA MRAČNE TAJNE ILI GRUBO VRIJEĐA:

Koja se to BIVŠA MINISTRICA, kako tvrdi SDP-ovac, samo SEKSALA S GLAVEŠINAMA?!  

Hrvatska 21. studenoga 2016. D.K.

TweetEmailPrint Zanimljivo je da se Melčiću, nakon javno napisanih teških optužbi na račun Milanke Opačić, ali i nakon sličnih opaski na račun Zorana Milanovića,... Koja se to BIVŠA MINISTRICA, kako tvrdi SDP-ovac, samo SEKSALA S GLAVEŠINAMA?!  


Zanimljivo je da se Melčiću, nakon javno napisanih teških optužbi na račun Milanke Opačić, ali i nakon sličnih opaski na račun Zorana Milanovića, praktički ništa nije dogodilo: u SDP-u ga nitko, koliko znamo, nije ni pokušao sankcionirati zbog klevetanja i vrijeđanja?! Melčić stoga nastavlja po svom

melcic-i-bernardicSDP-ovac Marko Melčić žestoko se obrušio na potpredsjednicu SDP-a Milanku Opačić istresavši niz uvredljivih izjava koje je s javnosti podijelio i na Facebooku i u medijima.

“Vrijeme je da se Milanku Opačić ‘outsourca’ iz vrha stranke jer je došla ravno s faksa u vrh stranke i Sabor i nije radila nikad ništa konkretno u realnom sektoru. Osim seksa s glavešinama.” Uvredljiva je to poruka koju je na svom Facebook profilu objavio SDP-ovac Marko Melčić, inače direktor Zagrebačke čistoće koji je nedavno dosta slobodno o svakom pojedinom članu stranke govorio i tijekom jednog gostovanja na Hrvatskoj televiziji.

No, potom paljbu ružnih riječi nije zaustavio ni govoreći o stranci i Milanki Opačić za Index. Ustvrdio je kako je sadašnja potpredsjednica stranke uvijek bila na funkciji pa i onda kada jedan mandat nije bila saborska zastupnica, jer joj je, kako je kazao, pokojni Ivica Račan osigurao mjesto saborske činovnice.

“Milanka je jedna niškoristi, bila je na velikim funkcijama, ništa kvalitetno nije napravila. Vozila se u Audiju, u jednom ona, u drugom gorile, luksuzno je živjela, ne trebaju nam takvi”, kaže Melčić dodajući kako zavičajne glasove dobije unatoč tome što nikad nije živjela na Baniji”, prenio je portal Net.hr prije desetak dana.melcic-na-studio-4

Zanimljivo je da se Melčiću, nakon javno napisanih teških riječi na račun Milanke Opačić, ali i nakon sličnih opaski na račun Zorana Milanovića, praktički ništa nije dogodilo: u SDP-u ga nitko, koliko znamo, nije ni pokušao sankcionirati zbog klevetanja i vrijeđanja, a mediji ga i dalje pozivaju u emisije?! Melčić stoga nastavlja po svom.

“Ona je razmaženo derište, odmah je došla na funkciju i cijelo je vrijeme tamo. Ona je izmislila outsourcing, a nema pojma o ničemu. Ja sam bio direktor u Holdingu pa mi outsourcing ne pada na pamet”, gorak je Melčić.

Sama Opačić za Net.hr tvrdi da ne poznaje svog kolegu niti zna zbog čega mu je meta godinama. “Čovjeka nikad nisam vidjela, ne znam kako izgleda, možda sam ga i srela na stranačkim skupovima. Nemam pojma tko je ni što je, ni što radi. To je problem gradske organizacije. To nema veze s ovim izborima, to traje godinama, te gadarije. Čovjek ima neki problem, to nije u mojoj ingerenciji. Sve što sam napravila u SDP-u napravila sam na konvencijama u ime ljudi koji su me izabrali”, kazala je Opačić.

Marko Melčić danas je, valja istaknuti, gostovao na Z1 televiziji, a čest je gost i drugih televizija u Hrvatskoj, što znači da nije baš potpuni anonimac, kakvim ga Milanka Opačić nastoji, čini se, prikazati.


FOTO: Facebook profil Marka Melčića (Marko Melčić, Davor Bernardić, Tamara Čubretović na prvoj fotografiji, te Melčić u Studiu 4 HTV-a)