KRENULA LAVINA: Bugarska, Italija, Nizozemska, Danska… neće diktat EU, već samostalnost KRENULA LAVINA: Bugarska, Italija, Nizozemska, Danska… neće diktat EU, već samostalnost
TweetEmailPrint Nakon referenduma u Velikoj Britaniji, izbora u Bugarskoj, slijede referendumi u Danskoj i Nizozemskoj o ostanku odnosno izlasku iz EU-a. Dogodi li se da... KRENULA LAVINA: Bugarska, Italija, Nizozemska, Danska… neće diktat EU, već samostalnost


Nakon referenduma u Velikoj Britaniji, izbora u Bugarskoj, slijede referendumi u Danskoj i Nizozemskoj o ostanku odnosno izlasku iz EU-a. Dogodi li se da Marine Le Pen osvaji vlast u Francuskoj, što je zbog trenutnog raspoloženja Francuza naspram migrantske politike moguće, biti će to kraj Europske Unije kakvu danas poznajemo

mrsi-trumpu-kosuVođa socijalista, general-bojnik bugarskog zrakoplovstva, Rumen Radev, pobjedio je u utrci za novog predsjednika Bugarske. Najavio je ukidanje sankcija Rusiji, protivno jedinstvenoj vanjskoj politici Europske unije!

Za nešto više od dva tjedna u Italiji će zbog referenduma o ustavnoj poziciji Senata najvjerojatnije pasti Renzijeva vlada, a vlast bi mogla preuzeti talijanska verzija ‘Živogi Zida’ – stranka M5S.
Njihov konačni cilj je da Italija napusti Eurozonu, dakle odbaci EURO kao valutu. Prema riječima gradonačelnice Rima, koja je istaknuta čelnica M5S, oni samo žele da Italija opet ima barem jednu javnu državnu banku, a ne isključivo privatne banke, koje vode državu u neotplativi dug.

Nakon referenduma u Velikoj Britaniji, izbora u Bugarskoj, slijede referendumi u Danskoj i Nizozemskoj o ostanku odnosno izlasku iz EU-a.

Dogodi li se da nakon svega Marine Le Pen osvaji vlast u Francuskoj, što je zbog trenutnog raspoloženja Francuza naspram migrantske politike itekako moguće, biti će to kraj Europske unije, barem onakve kakvu ju danas poznajemo”, piše portal Pouzdano.hr.

Cijeli tekst možete pročitati OVDJE.