Kvalitetna rješenja za savršenu kupaonicu Kvalitetna rješenja za savršenu kupaonicu
TweetEmailPrint Geberit vam predstavlja tri rješenja za savršenu kupaonicu Kupaonice su odavno od mjesta čiste funkcionalnosti postale važan dio svakog doma, mjesto na kojem... Kvalitetna rješenja za savršenu kupaonicu


Geberit vam predstavlja tri rješenja za savršenu kupaonicu

GeberitKupaonice su odavno od mjesta čiste funkcionalnosti postale važan dio svakog doma, mjesto na kojem započinjemo i završavamo svoj dan. Da bi zadovoljila sve ozbiljnije zahtjeve kupaonica mora sadržavati proizvode koji su na visini zadatka te mogu jamčiti visoku razinu higijene, uklanjanje neugodnih mirisa te posljednje, ali nipošto manje važno, moraju jamčiti uštedu vode kao najvažnijeg resursa. Upravo zato Geberit, europski lider na području sanitarne tehnologije donosi stručne savjete i predstavlja tri rješenja za savršenu kupaonicu.

Visoka razina higijene

AquaClean Sela s integriranim tušem jedinstven je primjer Geberit proizvoda koji korisnicima pruža neusporedivu razinu higijene, jednostavan bezvremenski dizajn te maksimalnu udobnost korištenja. Ergonomski dizajnirano sjedalo, nježni mlaz tuša ugodne temperature tijela čisti bez dodira i pruža maksimalnu čistoću bez nadraživanja i alergijskih reakcija. Čistoću donosi jedan pritisak gumba na jednostavnom i intuitivnom daljinskom upravljaču, čime AquaClean Sela pruža jedinstveno zadovoljstvo korištenja.

Uklanjanje neugodnih mirisa

DuoFresh je neprimjetan proizvod koji se izvrsno uklapa u dizajnerski koncept Geberit. Riječ je o sustavu s jedinicom za isisavanje neugodnog mirisa koji primjenom jedinstvene Geberit tehnike čuva svježinu i ugodan miris kupaonica štedeći pritom energiju. Geberit DuoFresh sustav se brzo i lako ugrađuje, a za pročišćavanje zraka koristi filter od aktivnog ugljena. Sustav funkcionira neovisno o ventilacijskoj cijevi ili drugim ventilacijskim sistemima te na taj način štedi energiju budući da pri zimskim temperaturama nije potrebno otvaranje prozora kupaonice.

Ušteda vode

Trenutno su popularne WC školjke koje ujedno imaju i funkciju bidea, kao i high-tech varijante koje omogućuju grijanje daske te regulaciju ispiranja iz vodokotlića na gumb. Sukladno sve jačoj ekološkoj svijesti, današnji vodokotlići pružaju i mogućnost reguliranja količine vode za ispiranje. Ugradbeni vodokotlići Geberit klasični su primjeri za moderne instalacije u kupaonicama i u posljednjih 40 godina instalirani su u milijunima primjeraka diljem svijeta. S funkcijama dvokoličinskog i start/stop ispiranja, kao i s podesivim količinama vode za ispiranje, u Geberitu su osmislili mehanizme ispiranja za uštedu vode. Ugradbeni vodokotlić Geberit Sigma 12 cm  ugradbene visine od 112 cm prikladan je za brzu i jednostavnu instalaciju u predzidove djelomične visine ili u visini etaže, kao i u pregradne zidove. Ugradbenom vodokotliću Geberit Sigma 12 cm dodijeljena je oznaka najveće ekonomičnosti: oznaka WELL (Water Efficiency Label) klase A što garantira odgovorno upravljanje dragocjenim vodnim resursima.

Savjet više

Za suvremeno uređene kupaonice, u kojima prevladavaju jednostavne ravne linije, preporuča se odabrati WC školjku četvrtastog ili ovalnog oblika, s vodokotlićima ugrađenima u zid ili u varijanti kada čine gornji dio WC školjke (monoblok). Viseće WC školjke danas se preferiraju za suvremeno uređene kupaonice jer se svojim dizajnom dobro uklapaju u takve prostore. Ovakve školjke se mogu postaviti na visinu koja odgovara posebnim potrebama ukućana. Prednost ovakvih WC školjki je i lagano čišćenje podova ispod njih.

Foto: Geberit