Mediji lažu, DJECA U RUMUNJSKOJ umrla od GLADI i teških bolesti, a NE OD OSPICA! Mediji lažu, DJECA U RUMUNJSKOJ umrla od GLADI i teških bolesti, a NE OD OSPICA!
SKANDALOZNO: PREŠUTJELI PRAVU ISTINU O UMRLOJ DJECI?!

Mediji lažu, DJECA U RUMUNJSKOJ umrla od GLADI i teških bolesti, a NE OD OSPICA!

Iseljeništvo i svijet 17. ožujka 2017. D.K.

TweetEmailPrint Kao što ni prehlada Ane Rukavine nije bila razlog njene smrti tako ni ospice nisu bile razlog smrti romske djece. Prehlada i ospice... Mediji lažu, DJECA U RUMUNJSKOJ umrla od GLADI i teških bolesti, a NE OD OSPICA!


Kao što ni prehlada Ane Rukavine nije bila razlog njene smrti tako ni ospice nisu bile razlog smrti romske djece. Prehlada i ospice bile su samo „kap“ na njihovo teško zdravstveno stanje. Radilo se o Romima nomadima koji su zarazu prenijeli iz Italije. Tamo su se zarazili, a ne u Rumunjskoj. Drugo, 16 od 17 umrlih otprije su bili veoma teško bolesni, neki smrtno. Djeca su bila neishranjena, u užasnom stanju, s više bolesti, neka s tuberkulozom…”, ističe dr. Sladoljev

Prije nekoliko dana gotovo svi mediji objavili su na sva zvona vijest da je u Rumunjskoj umrlo 17 osoba od ospica, većinom djece, jer se nisu cijepili protiv te bolesti. Vijest je poslužila kao glavni argument za napade na sve one koji se protive obaveznom cijepljenju djece, cijepljenjem iglom, onako kako se sada provodi.

No, kada se halabuka malo stišala, neki portali objavili su, prema svemu sudeći, pravu istinu, odnosno vrlo zanimljive pojedinosti koje bacaju potpuno drugačiju sliku na cijelu ovu razvikanu priču.

Pojedini portali (dolje su linkovi) objavili su da su se ospice pojavile u populaciji Roma nomada, koji su u Rumunjsku došli iz Italije.

Tijekom 2016. godine u Italiji je bilo preko 1000 slučajeva malih boginja te je izvjesno da su prvi oboljeli još u Italiji, tako da se ne može tvrditi da je bolest začeta u Rumunjskoj zbog pada broja cijepljenih. Mediji su prešutjeli da su svi umrli imali još neko teško, u pojedinim slučajevima i smrtonosno oboljenje!

O pozadini ovog medijskog i zdravstvenog skandala razgovarali smo s dr. Srećkom Sladoljevom, uglednim imunologom i prijavljivačem korupcije, koji je i osobno izložen žestokim medijskim napadima zbog negativnih stavova o obaveznom cijepljenju iglom, kakvo se danas provodi u Hrvatskoj i u svijetu.

Kako komentirate činjenicu da su gotovo svi mediji prešutjeli vrlo bitne činjenice u vezi vijesti koju su svi bombastično objavili: da je 17 osoba umrlo od ospica u Rumunjskoj jer se nisu cijepili?

‘U pozadini tih vijesti nije zabrinutost ili iskrenost zbog umrlih, već beskrupulozna propaganda nadriliječništva, neprikladne metode umjetnog stjecanja imuniteta cjepivima iglom. Jer svakodnevno u svijetu od gladi, koju je proizvela pohlepa zapadne „civilizacije“, umire pet tisuća djece (!) ali „dušebrižnički“ mediji o tome ne govore. Umirućoj djeci „civilizacija“ bi dala cjepiva da ne obole, a ne bi dala jesti da ne umru!

Što je, prema vašim informacijama, pravi razlog umiranja djece u Rumunjskoj?

‘Razlozi su drugi. Kao što ni prehlada Ane Rukavine nije bila razlog njene smrti tako ni ospice nisu bile razlog smrti romske djece. Prehlada i ospice bile su samo „kap“ na njihovo teško zdravstveno stanje. Prvo, radilo se o Romima nomadima koji su zarazu prenijeli iz Italije. Tamo su se zarazili, a ne u Rumunjskoj. Uzrok zaraze nije, kako mediji zaključuju, nizak cijepni obuhvat u Rumunjskoj i posljedično niski „imunitet krda“. Zarazili su se u zemlji visoke procijepljenosti i visokog „imuniteta krda“! Drugo, 16 od 17 umrlih otprije su bili veoma teško bolesni, neki smrtno. Djeca su bila neishranjena, u užasnom stanju, s više bolesti, neka s tuberkulozom. Dijete od godinu dana težilo je kao da mu je dva mjeseca! Jedna preminula žena bila je HIV pozitivna (poveznice su date uredništvu). Da ova djece nisu oboljela od ospica, tko bi pitao za njih? Možda Soros ili Bill Gates?

Zašto se sve ove činjenice, čini se, ne smiju znati, zbog čega mediji ne donose punu informaciju?

Zato jer se ne bi moglo manipulirati. Ne bi se moglo zastrašivati. Ne bi mogli popraviti slab „rejting“ cjepivima u igli koji je u stalnom padu.

Kako se hrvatski mediji odnose prema Vama, nakon što ste u javnosti iznijeli stav da zbog štetnih posljedica, ne biste cijepili ni vlastitog psa Bukija?

‘Podigla se poprilična „prašina“. Podignute su prijave i pokrenuti inspekcijski nadzori radi ugrožavanja „dobrobiti životinje“. Nije preostalo drugo nego medije prepustiti Bukiju. On je to uradio superiorno. Napadi su prestali, a mediji podvili repove.

Zbog čega toliki napadi na one koji pokušavaju pojasniti da je ovakvo cijepljenje štetno?

Zato što su u pravu.

 

Linkovi na tekstove koji razotkrivaju. čini se, pozadinu priče o umrlim Romima:

 

http://hisz.rsoe.hu/alertmap/database/index.php…

http://www.romaniajournal.ro/measles-outbreak-3-children-h…/

http://ecdc.europa.eu/…/pages/annual_epidemiological_report…

http://hisz.rsoe.hu/alertmap/database/index.php…

http://renasterea.ro/alerta-medicala-un-copil-de-un-si-dou…/

http://www.romania-insider.com/romania-registers-almost-10…/