Miletić: ”Zašto MEDIJI BESRAMNO ŠUTE?! Ova moja objava je skromni doprinos o zlu u vrhu riječke policije” Miletić: ”Zašto MEDIJI BESRAMNO ŠUTE?! Ova moja objava je skromni doprinos o zlu u vrhu riječke policije”
TweetEmailPrint ”Dragi ljudi, molim vas dvije stvari. Prvo: sherajte što više ovu objavu da cijela Hrvatska bude upoznata sa užasom u vrhu riječke policije.... Miletić: ”Zašto MEDIJI BESRAMNO ŠUTE?! Ova moja objava je skromni doprinos o zlu u vrhu riječke policije”


”Dragi ljudi, molim vas dvije stvari. Prvo: sherajte što više ovu objavu da cijela Hrvatska bude upoznata sa užasom u vrhu riječke policije. Drugo: pozivam hrvatske saborske zastupnike koji se bore protiv kriminala i korupcije da podignu svoj glas i učine sve što je u njihovoj moći da zlikovci završe tamo gdje im je mjesto – u ćeliji. Na dugo, dugo godina robije”, napisao je poznati riječki vjeroučitelj i aktivist Marin Miletić. Nakon njegova poziva reagirao je, kako se čini, Nikola Grmoja, koji je poslao zastupničko pitanje u vezi sa skandaloznim događajima u PU riječkoj

Poznati riječki vjeroučitelj i građanski aktivist Marin Miletić, na svom je FB profilu prokomentirao jučerašnji šokantni prilog emisije Provjereno o teškim optužbama na račun načelnika riječke krim policije (da je fizički  zlostavljao bivšu partnericu, da se zaletio se službenim automobilom u njezin auto(!), da joj je prijetio vrlo morbidno sa službenog maila(!) da ne progovori o onome što je čula – a svjedočila je na sudu da je najavljivao okrutno ubojstvo…), kao i o mukama i patnji koju već godinama prolaze Slavica Šota i njezina kćer Josipa Novaković.

Miletić je komentirao i šutnju te kukavičluk većine hrvatskih medija (koji i nakon najšokantnijeg TV priloga u zadnjih nekoliko desetljeća uglavnom i dalje šute, pretvarajući se da se to njih ne tiče; čast izuzecima) te pozvao saborske zastupnike, ali i građane, da reagiraju, kako priča o skandalu u Rijeci ne bi tek tako utihnula:

”Kriminal, užas i zlo samo u vrhu riječke policije?

Iako je novinarka Novog lista dosta pristrano pisala o ovim pričama, difamirajući Šotu (i to puno toga govori), iako drugi mediji (barem za sada) besramno šute i prave se blesavi, treba istaknuti hrabrost Šote i te njezine ekipe okupljene u timu “Riječani protiv korupcije“. Svaka laž je osuđena na propast, svako zlo će nestati i ugasiti se samo u sebi. Ova moja objava je skromni doprinos o zlu u vrhu riječke policije.

Dragi ljudi, molim vas dvije stvari. prvo: sherajte što više ovu objavu da cijela Hrvatska bude upoznata sa užasom u vrhu riječke policije. drugo: pozivam hrvatske saborske zastupnike koji se bore protiv kriminala i korupcije da podignu svoj glas i učine sve što je u njihovoj moći da zlikovci završe tamo gdje im je mjesto – u ćeliji, na dugo, dugo godina robije”, napisao je Miletić.

Kako doznajemo, na Miletićev poziv reagirao je, prema svemu sudeći, Nikola Grmoja, koji je poslao zastupničko pitanje ministru unutarnjih poslova Božinoviću, u kojem ga pita je li upoznat sa svim nezakonitostima i nepravilnostima u radu načelnika krim policije u Rijeci, a o čemu se govorilo u emisiji Provjereno te što će po tom pitanju poduzeti.

Bivša partnerica NAČELNIKA riječke KRIM POLICIJE: Tukao me jer sam čula da PLANIRA UBOJSTVO!

FOTO: Preslika FB profila Marina Miletića, preslika zastupničkog pitanja Nikole Grmoje