Nakon energetskih tema uživajte u cvjetnim rapsodijama na Bundeku Nakon energetskih tema uživajte u cvjetnim rapsodijama na Bundeku
Ususret 8. ZET-u i 52. Floraartu

Nakon energetskih tema uživajte u cvjetnim rapsodijama na Bundeku

Zagreb 22. travnja 2017. S.P.K

TweetEmailPrint Zagrebački energetski tjedan i Međunarodna vrtna izložba Floraart ove se godine održavaju u istom terminu Od 8. do 13. svibnja ove godine u... Nakon energetskih tema uživajte u cvjetnim rapsodijama na Bundeku


Zagrebački energetski tjedan i Međunarodna vrtna izložba Floraart ove se godine održavaju u istom terminu

Od 8. do 13. svibnja ove godine u Zagrebu će se održavati osmi po redu Zagrebački energetski tjedan (ZET). Zagrebački energetski tjedan predstavlja složeni mozaik niza događanja s ciljem uključivanja i umrežavanja svih generacija i dionika u dugotrajan proces borbe protiv klimatskih promjena. Ovogodišnji Zagrebački energetski tjedan obilježit će niz međunarodnih konferencija, stručnih skupova, otvorenih vrata, seminara, predavanja te radionica koje se bave ključnim temama u području energetike i zaštite okoliša, a koje će se održavati na više lokacija u Zagrebu. Detaljan program događanja potražite na: www.zagreb-energyweek.info.

Bundek u cvjetnom ruhu

U isto vrijeme kada i 8. zagrebački energetski tjedan održat će se i 52. međunarodna vrtna izložba Floraart. Ovogodišnji Floraart održavat će se od 8. do 14. svibnja na Bundeku. Riječ je o najvećem hortikulturalnom događaju u ovom dijelu Europe koji okuplja brojne domaće i strane izlagače, a izložbu iz godine u godinu posjećuje sve više posjetitelja.

U sklopu izložbe i ove će se godine održavati brojne promocije i različita tematska predavanja namijenjena posjetiteljima. Važan dio izložbe su Natjecanje izlagača, Hrvatski kup florista, Natječaj za najljepši kućni vrt i Međunarodno natjecanje učenika srednjih škola. U sklopu Floraarta tradicionalno se organizira i prigodna prodaja cvijeća i sadnica. Ulaz na sva događanja je besplatan. Pregled događanja potražite na: www.zrinjevac.hr/floraart.

Save