Od svake narudžbe putem weba Olival izdvaja 5 kuna za nabavku potrepština za najpotrebitije Od svake narudžbe putem weba Olival izdvaja 5 kuna za nabavku potrepština za najpotrebitije
TweetEmailPrint Humanitarna akcija hrvatske tvrtke Olival traje od 1. do 30. studenog 2022. Činjenica da je jednoj socijalno ugroženoj skupini onemogućen minimum osobne higijene... Od svake narudžbe putem weba Olival izdvaja 5 kuna za nabavku potrepština za najpotrebitije


Humanitarna akcija hrvatske tvrtke Olival traje od 1. do 30. studenog 2022.

Činjenica da je jednoj socijalno ugroženoj skupini onemogućen minimum osobne higijene prošle je godine prvo zaprepastila, a zatim potaknula hrvatsku tvrtku Olival na kampanju #ČISTODAZNAŠ. U suradnji s Hrvatskom mrežom za beskućnike i uz vašu podršku tad su donirali sredstva kojima su omogućili kupanje i tuširanje velikom broju njihovih korisnica i korisnika.

Deklarativno, kupanje je higijena koja nam je prijeko potrebna. Simbolički, to je kupanje bilo više od kupanja. Bio je to osjećaj ljudskosti, topline, prisustva, mali ritual opuštanja barem na tren, dokaz da je nekome stalo. Beskućnicama i beskućnicama svaka pomoć, svaka donacija i svaki proizvod znači mnogo više od same definicije i deklaracije – svaki dan u godini.

Sad, kad prezimljavanje doslovce postaje preživljavanje, Olival ide dalje u svojoj misiji da im priušti barem malo ugodnije uvjete. Niske temperature, hladne noći i zima koja je pred vratima povećat će potražnju za vrećama za spavanje, ruksacima, konzerviranom hranom i osnovnim higijenskim potrepštinama.

U razdoblju od 1. do 30. studenog 2022. Olival od svake narudžbe na www.olival.hr izdvaja 5 kuna za nabavku potrepština kojima će se najpotrebitijima osigurati toplija zima. (foto: Pexels, Olival)