Okrijepite se rashlađenom gaziranom vodom iz vlastite slavine Okrijepite se rashlađenom gaziranom vodom iz vlastite slavine
GROHE Blue omogućuje raznolik izbor svježe i rashlađene vode

Okrijepite se rashlađenom gaziranom vodom iz vlastite slavine

Dom i gradnja 30. lipnja 2016. Promise.hr

TweetEmailPrint Oni koji žele natočiti rashlađenu i gaziranu vodu iz vlastite slavine mogu odabrati kombinaciju s dodatnim hladnjakom GROHE Blue i cilindrom ugljikova dioksida... Okrijepite se rashlađenom gaziranom vodom iz vlastite slavine


Oni koji žele natočiti rashlađenu i gaziranu vodu iz vlastite slavine mogu odabrati kombinaciju s dodatnim hladnjakom GROHE Blue i cilindrom ugljikova dioksida koji dodaje sitne mjehuriće ugljikova dioksida filtriranoj i rashlađenoj vodi. Ručka na slavini omogućava odabir željene razine karbonizacije
ZZH_T31346Y03_000_01Gazirana, srednje gazirana ili obična – sustav GROHE Blue nudi raznolik izbor svježe i rashlađene vode. Sve te vrste vode mogu se natočiti iz slavine GROHE Blue, koja obuhvaća samo filtracijsku jedinicu, ili potpuni paket koji sadržava i hladnjak i karbonizator. Bilo da ste kod kuće ili u uredu, svježa voda iz vlastita izvora uklanja potrebu za prijevozom i nošenjem teških pakiranja od šest boca vode, zbog čega manje pati kućni proračun, a ujedno i okoliš. Kupci stoga mogu biti mirni znajući da su donijeli održivu, ugodnu i sigurnu odluku. U značajnoj mjeri to se odnosi i na upotrijebljenu filtarsku tehnologiju, jer GROHE surađuje sa snažnim partnerom: BWT – Best Water Technology. Filtri koje proizvodi predvodnik na europskom tržištu tehnologije vode pretvaraju standardnu vodu iz slavine u nevjerojatno osvježenje. GROHE i BWT – suradnja na najvišoj razini.

Mogućnost izbora, usklađeni dizajni

Bez obzira na to odlučite li se za filigransku izradu i cilindrične oblike koje nudi nova Minta ili za odvažni i arhitektonski izričaj kojim se odlikuje K7, te neovisno o tome je li vam draži završni detalj od kroma ili nehrđajućeg čelika – GROHE Blue sada je prilagođen svim ukusima.

Start paket GROHE Blue Pure obuhvaća izabranu miješalicu s jednom ručicom s filtracijskom funkcijom i nužnim filtrom vode. Oni koji također žele natočiti rashlađenu i gaziranu vodu iz iste slavine mogu izabrati kombinaciju s dodatnim hladnjakom GROHE Blue i cilindrom ugljikova dioksida koji dodaje sitne mjehuriće ugljikova dioksida filtriranoj i rashlađenoj vodi. Ručka na slavini omogućava odabir željene razine karbonizacije. Sve slavine GROHE Blue upotrebljavaju sofisticirani sustav dvaju unutarnjih vodnih putova – jedan za nefiltriranu vruću ili hladnu vodu iz slavine, a drugi za netom filtriranu i rashlađenu stolnu vodu – a oba nevidljivo završavaju u elegantnom otvoru slavine.

GROHE Blue Mono – praktično samostalno rješenje

Treći i posljednji dodatak ovom inovativnom asortimanu je GROHE Blue Mono. Ovo samostalno rješenje može se ugraditi s već postojećom kuhinjskom slavinom ili u kombinaciji s GROHE Red, sustavom koji dovodi kipuću vodu odmah iz slavine. Tako možete zadržati svoju omiljenu kuhinjsku slavinu sa svim njenim provjerenim prednostima na koje ste navikli i nadopuniti je izvorom ukusne vode za piće koja se može točiti u svakom trenutku. Samostalno rješenje prilagođeno je korisniku kao i ostale varijante GROHE Blue. S rotacijom od 180 stupnjeva sa zaustavnim položajima na 90 i 45 stupnjeva, filigranska ručica naročito olakšava odabir među negaziranom, srednje gaziranom i gaziranom vodom.

Ukusna i osvježavajuća voda u svakom trenutku, danju ili noću – novi dizajni GROHE Blue nude još više raznovrsnosti i izbora za današnje kuhinje.