Otkrijte tajne svijeta Otkrijte tajne svijeta
ZA ZNATIŽELJNE GLAVICE

Otkrijte tajne svijeta

Obitelj 4. studenoga 2015. Promise.hr

TweetEmailPrint U Tehničkom muzeju “Nikola Tesla” 7. i 8. studenog od 9 do 12 sati održat će se radionice za djecu pod nazivom “Mali... Otkrijte tajne svijeta


U Tehničkom muzeju “Nikola Tesla” 7. i 8. studenog od 9 do 12 sati održat će se radionice za djecu pod nazivom “Mali istraživač”

HUM 2Ako još niste isplanirali kamo s najmilijima za vikend, a djeca su vam istraživačkog duha, povedite ih u Tehnički muzej “Nikola Tesla”. Ondje će se ovog vikenda održati radionice istraživanja tajni svijeta, koje organiziraju Tehnički muzej “Nikola Tesla” i Udruga HUM (Hrvatske urbane mreže).
Radionice su namijenjene djeci od 5 do 10 godina starosti, a sudjelovanje na radionicama je besplatno.
Cilj radionica je upoznati djecu sa znanstvenim pojavama oko nas. Tema događanja je svjetlost, a posjetitelje očekuje desetak različitih interesantnih radionica na zadanu temu.
Radionice su koncipirane tako da djeca uče kroz neposredno iskustvo, tj. “iz prve ruke”, kroz igru i aktivno sudjelovanje u procesu učenja, u interakciji s drugom djecom i voditeljima.
Radionice vode školovani prirodoslovci s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom koji će rado odgovoriti na sva dječja pitanja.

Foto: Udruga HUM