Pernaru ZBOG sitnice UKINULI IMUNITET, popularnost mu od tada vrtoglavo raste! Pernaru ZBOG sitnice UKINULI IMUNITET, popularnost mu od tada vrtoglavo raste!
TweetEmailPrint Pernaru je imunitet skinut po zahtjevu DORH-a, a zbog crtanja grafita. Pitanje je samo jesu li oni koji su glasovali za ukidanje imunitetu... Pernaru ZBOG sitnice UKINULI IMUNITET, popularnost mu od tada vrtoglavo raste!


Pernaru je imunitet skinut po zahtjevu DORH-a, a zbog crtanja grafita. Pitanje je samo jesu li oni koji su glasovali za ukidanje imunitetu zbog tako ‘strašnog zlodjela’ svjesni da su dizanjem ruku od Pernara načinili žrtvu i da njegova popularnost na društvenim mrežama od tada vrtoglavo iz sekund u sekundu  raste!

pernar-imunitetIvanu Pernaru, zastupniku Hrvatskog sabora iz Živog zida, danas je na sjednici Mandatno-imunitetnog povjerenstva (MIP) izglasano skidanje zastupničkog imuniteta.

Pernaru je imunitet skinut po zahtjevu Državnog odvjetništva Republike Hrvatske, a zbog crtanja grafita – kaznenog djela protiv imovine i oštećenja tuđe stvari.

Sa četiri glasa za, jednim protiv (sam Pernar) i jednim suzdržanim (Gordan Maras), usvojeno je skidanje imuniteta Pernaru. Na sjednici MIP-a je rečeno kako je praksa da se u slučaju privatnih tužbi imunitet ne skida, ali kada su u pitanju zahtjevi pravosudnih i državnih institucija, on se skida.

Pitanje je samo jesu li oni koji su glasovali za ukidanje imunitetu zbog tako benignog ‘zlodjela’ kao što je crtanja grafita, svjesni da su dizanjem ruku, od Pernara načinili žrtvu i da njegova popularnost na društvenim mrežama od tada vrtoglavo, iz sekund u sekundu, raste.

Ne vjerujete?

Pogledajte Facebook.

”Bilo bi sjajno kada bi DORH tako munjeviti radio i kada valja procesuirati one koji su debelo opelješili ovu zemlju. Da sam farbao tunele umjesto zidića, vjerojatno bi se godinama čekalo s mojim procesuiranjem, ovako čini se da ide po brzom postupku. Dragi prijatelji, razmislite o tome za kakve postupke DORH (ne) vodi progon po službenoj dužnosti, odnosno kakvim predmetima se tamo (ne) bave”, napisao je saborski zastupnik koji ostaje bez imuniteta, ali ne i bez podrške građana.

Pernar bi, prema svemu sudeći,, zbog odluke koja formalno ide njemu na štetu, mogao nemjerljivo politički profitirati.