”Pobijedim li, ne ja nego VI, ”pljuska” i HDZ-u i SDP-u i HNS-u bit će slasnija od osvajanja Svjetskog prvenstva” ”Pobijedim li, ne ja nego VI, ”pljuska” i HDZ-u i SDP-u i HNS-u bit će slasnija od osvajanja Svjetskog prvenstva”
TweetEmailPrint ”Platforma “Dosta pljačke” prihvatila je biti moj politički vektor, biti alat, biti mogućnost da voljom građana na parlamentarnim izborima eventualno uđem u Sabor.... ”Pobijedim li, ne ja nego VI, ”pljuska” i HDZ-u i SDP-u i HNS-u bit će slasnija od osvajanja Svjetskog prvenstva”


”Platforma “Dosta pljačke” prihvatila je biti moj politički vektor, biti alat, biti mogućnost da voljom građana na parlamentarnim izborima eventualno uđem u Sabor. Pobijedimo li, doživjeti ćemo prosvjetljenje. Oslobođenje! Svjetlo! Da, možemo! To jamčim! Usput, da mi je isto ponudio HDZ, dao mi voditi ga u 1. izbornoj jedinici, s premijerom da mi gura leđa, možda bih prihvatio čak i njihovu ponudu”, napisao je dr. Sladoljev na Facebooku

Dr. Srećko Sladoljev brzo je, nakon što smo prenijeli njegovu objavu da traži ‘političkog udomitelja’ kako bi ‘borbu preselio u Sabor’, pronašao koaliciju koja će ga isturiti kao nositelja u prvoj izbornoj jedinici na skorim parlamentarnim izborima.

Politička platforma “Dosta pljačke“, koja okuplja Živi zid, Promijenimo Hrvatsku Ivana Lovrinovića te primoštenskog načelnika Stipu Petrinu, predstavila je, naime, u srijedu kao svoje veliko pojačanje na parlamentarnim izborima bivšeg voditelja Odjela za istraživanja i razvoj Imunološkog zavoda, Srećka Sladoljeva, koji je poznat po dugogodišnjem upozoravanju na korupciju i sustavno uništavanje Imunološkog zavoda.

Dan kasnije, Sladoljev se oglasio na Facebooku objavom u kojoj upozorava da mediji nisu korektno prenijeli ono što je izjavio:

”Usprkos brojnim i jasnim porukama, poruke su pogrešno prenesene.

Platforma “Dosta pljačke” prihvatila je biti moj politički vektor, biti alat, biti mogućnost da voljom građana na parlamentarnim izborima eventualno uđem u Sabor. Zahvaljujući Živom Zidu, građani će na izborima DOBITI PRILIKU reći što misle o vođenju svih politika u Hrvatskoj unazad 30 godina.

Pobijedim li, ne ja nego VI, pljuska i HDZu i SDPu i HNSu biti će slasnija od osvajanja Svjetskog nogometnog prvenstva. Pobijedimo li, doživjeti ćemo PROSVJETLJENJE. OSLOBOĐENJE! SVJETLO! DA MOŽEMO! To JAMČIM!

(Usput, da mi je isto ponudio HDZ, dao mi voditi ga u 1. izbornoj jedinici, s premijerom da mi gura leđa, MOŽDA bih prihvatio čak i njihovu ponudu.)

Sve sam ovo jasno rekao na prvoj press konferenciji …”, napisao je Sladoljev na svojoj FB stranici te podijelio link na tekst Hine objavljen u Glasu Istre:  ‘Novo pojačanje platforme “Dosta pljačke” je Srećko Sladoljev’

FOTO: Screenshot videosnimke YouTube-a