Pojačava se nadzor neformalnih okupljanja; hoće li policija rastjerivati mlade na Jarunu? Pojačava se nadzor neformalnih okupljanja; hoće li policija rastjerivati mlade na Jarunu?
TweetEmailPrint Pojačani nadzor neformalnih okupljanja u Zagrebu mogao bi značiti da će policijski službenici i komunalni redari intervenirati ako se mladi (i oni malo... Pojačava se nadzor neformalnih okupljanja; hoće li policija rastjerivati mlade na Jarunu?


Pojačani nadzor neformalnih okupljanja u Zagrebu mogao bi značiti da će policijski službenici i komunalni redari intervenirati ako se mladi (i oni malo stariji) ponovno u velikom broju okupe na Jarunu, kod studentskog doma, kod zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta ili na drugom mjestu

Stožer civilne zaštite Grada Zagreba produljio je postojeće epidemiološke mjere, uz jednu nadogradnju. Od danas se, naime, provodi pojačani nadzor neformalnih okupljanja u Zagrebu, što bi moglo značiti da će policijski službenici i komunalni redari intervenirati ako se mladi (i oni malo stariji) ponovno u velikom broju okupe na Jarunu, kod studentskog doma ili kod zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta.

Osim toga, nastavlja se obvezno korištenje zaštitnih maski i fizičkog razmaka u zatvorenim prostorima, obvezno je pridržavanje već propisanih epidemioloških mjera i preporučuje se povećanje broja vozila javnog gradskog prijevoza.

Također, vlasnici ugostiteljskih objekata i organizatori društvenih okupljanja dužni su kontrolirati provođenje epidemioloških mjera u prostorima ugostiteljskih objekata, odnosno na okupljanjima.

Epidemiološke mjere na snazi su najmanje do 31. ožujka.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

FOTO: Screenshot videosnimke