POSTAJE OPASNO: Pokvareni sustav prisiljava ljude da PRAVDU UZMU u svoje ruke! POSTAJE OPASNO: Pokvareni sustav prisiljava ljude da PRAVDU UZMU u svoje ruke!
POZIV NA RUŠENJE ONIH KOJI ŠTITE MAFIJU:

POSTAJE OPASNO: Pokvareni sustav prisiljava ljude da PRAVDU UZMU u svoje ruke!

Zagreb 20. listopada 2016. D.K.

TweetEmailPrint ‘Gdje je bila financijska policija, USKOK – kada su zelenaši pljačkali hrvatski narod po birtijama? Ovi isti ugovori u Austriji ne vrijede. A... POSTAJE OPASNO: Pokvareni sustav prisiljava ljude da PRAVDU UZMU u svoje ruke!


‘Gdje je bila financijska policija, USKOK – kada su zelenaši pljačkali hrvatski narod po birtijama? Ovi isti ugovori u Austriji ne vrijede. A zašto ovdje vrijede? I sada ti kradljivci vraćaju novac kao stranu investiciju i sjede u Saboru u čistom sukobu interesa! Pitam se kada će se branitelji probuditi da napravimo pravnu, efikasnu državu?’, emotivno je poručio Glasnović, pokušavajući zaustaviti deložaciju

glasnovic-na-barikadama

Vrlo je burno bilo ispred stana hrvatskog branitelja iz obitelji Dukić, na zagrebačkom Svetom Duhu, cijeli jučerašnji dan (u srijedu), gdje je deložaciju Dukićevih, osim generala Željka Glasnovića, pokušalo spriječiti i nekoliko saborskih zastupnika, odnosno aktivista Živog zida i Slobodne Hrvatske te Neno Koljaja, aktivist posebno angažiran u zaštiti oštećenika RBA zadruga.

Najjače su odjeknule poruke koje je, vrlo emotivno, izrekao upravo general Željko Glasnović.

”Ovo stanje je zatrašujuće, ova država je pravna kaljuža, ovaj pokvareni i nakaradni sustav prisiljava građane da uzimaju pravdu u svoje ruke, to je opasno za svakoga. Svaki osmi građanin je u blokadi.  Od 42 milijardi kuna duga, samo 8 miljardi je dug građana a sve ostalo ide na financijsku, ovršnu mafiju, Ovršna mafija uzimaj većinu tog duga. Ovi zelenaši su pokrali državu, od 2006. do 2013. iz Hrvatske je izneseno 34 milijarde dolara, prema informacijama relevantnih međunarodnih institucija.

Što je radila FINA? Ovi dinosauri iz bivšeg sustava koji sjede u pravosuđu? Što se događa? Gdje je bila financijska policija, USKOK – kada su zelenaši pljačkali hrvatski narod po birtijama? Ovi isti ugovori u Austriji ne vrijede. A zašto ovdje vrijede?

Ovo je hajdučka država, jer je vode ljudi iz bivšeg sustava. I sada ti kradljivci vraćaju novac kao stranu investiciju i sjede u Saboru u čistom sukobu interesa! Pitam se kada će se branitelji probuditi da napravimo pravnu, efikasnu državu? Danas imamo Croslaviju koja je propala. Gospodin Dukić nema kamo otići. Što da napravi? Ako ima jednu nekretninu, ne mogu ga izbaciti. Kud će žena i djeca? Gdje su ovi lopovi? Gdje su ostali iz Sabora? Sabor bi zbog ovoga hitno morao ustrojiti povjerenstvo. Gdje je to povjerenstvo?

Gore je farsa, u Saboru sjede bivši udbaši i pripadnici bivše Ozne koji su državi pokrali do 1990. godine. Tražio bih da dođe zapovjednik policije,jer je ovo nedopustivo”, emotivno je, govoreći na megafon, poručio general Glasnović.glasnovic-na-megafonu

”Slobodna Hrvatska”,povikali su potom okupljeni.

Neno Koljaja, oštećenik RBA zadruga i aktivist, istaknuo je da austrijske zadruge već godinama nemilice pljačkaju hrvatske građane te dodao da postoji već dvije tisuće ovrha istih tih zadruga. Zaštitnici tog kriminala su, kazao je, Ivo Josipović, Vesna Pusić i mnogi drugi.

”Sumnjamo da se radi o međuranodnom pranju novca. Državno odvjetništvo u Austriji se već itekako bavi ovim kriminalom, a u Hrvatskoj ništa. Osumnjičeni iz tih zadruga već je u Austriji osuđen na godinu i pol dana, a čeka ga i novo suđenje za pronevjere”, istakno je Koljaja.

Damir Trnačić, nekadašnji aktivist Živog zida, a sada Slobodne Hrvatske, kazao je da RBA zadruge ne posluju legalno – što znači da ne plaćaju porez, ali bez obzira na to, koriste institucije hrvatske države: pravosuđe i policiju da bi deložirali hrvatske građane iz njihovih domova!

Mi, dakle, a ne oni, plaćamo hrvatsku policiju da naše građane izbacuje iz jedinih nekretnina za račun austrijskih zadruga koje ilegalno posluje uRH i koje ovdje nisu platile ni kune poreza!”, nevjerovjatnu i sramotnu činjenicu iznio je Trnačić.

”U pravnoj kaljuži tkz. Croslavije, ovršnim zakonom obespraviti vlasnika za polovicu vrijednosti nekretnine, pritom zanemariti bitne povrede zakonske procedure nad hrvatskim braniteljem zahtijeva smislenije aktivnosti na uređivanju pravnog sustava RH.

Ugovori su sklopljeni protupravno, HNB, FINA kao i Ministarstvo financija su znali da se sklapaju na tisuće takvih ugovora u ugostiteljskim objektima, iako su znali za sklapanje tih ugovora HNB niti mjerodavna tijela RH nisu djelovala niti zaustavila te radnje. U RH niti jedna kreditna ustanova ne može vršiti gotovinsko plaćanje. Državno odvjetništvo je trebalo ispitati ispravnost tih ugovora, međutim nisu napravili ništa, izručili su građane lihvarskom kriminalu. Morali su djelovati a ne davati priopćenja, Posljedica: na području RH je “oprano” na stotine milijuna eura a cijele obitelji završavaju na ulici.’, napisao je pak, kasnije na svojem facebook profilu general i saborski zastupnik Željko Glasnović, prosvjedujući i na taj način protiv tihog ubijanja mnogih građana Hrvatske, koje u Hrvatskoj provode austrijske kreditne zadruge.

No, unatoč svemu navedenom,  ništa se nije promijenilo. Policija je na kraju deložirala obitelj Dukić iz njihove jedine nekretnine!

Doista, što se još treba dogoditi da se cijeli Sabor i sav narod probude i pokrenu?!

Dramatični VIDEO s ovog mučnog događaja možete pogledati na adresi: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010597530329&fref=ts