POZIVAJU NA PROSVJED: ‘Vrijeme je! Opljačkano se mora vratiti, lopov mora platiti!’ POZIVAJU NA PROSVJED: ‘Vrijeme je! Opljačkano se mora vratiti, lopov mora platiti!’
udruga franak organizira prosvjed protiv nepravde

POZIVAJU NA PROSVJED: ‘Vrijeme je! Opljačkano se mora vratiti, lopov mora platiti!’

Zagreb 1. ožujka 2023. Promise.hr

TweetEmailPrint ”Pokažimo koliko nas ima, pokažimo da nećemo mirno šutjeti dok nas lažu, kradu i uništavaju, a sve zbog interesa pravomoćno osuđenih banaka!”, stoji... POZIVAJU NA PROSVJED: ‘Vrijeme je! Opljačkano se mora vratiti, lopov mora platiti!’


”Pokažimo koliko nas ima, pokažimo da nećemo mirno šutjeti dok nas lažu, kradu i uništavaju, a sve zbog interesa pravomoćno osuđenih banaka!”, stoji u pozivu na prosvjed Udruge Franak

Udruga Franak poslala je pozive svojim članovima da dođu na prosvjed protiv nepravde i pljačke u Hrvatskoj, u subotu 1. travnja u 12 sati na zagrebački Zrinjevac. Tekst njihovog poziva prenosimo u cijelosti:

”Poštovani članovi,

došao je trenutak kada više ne možemo čekati, kada više nema strpljenja. Više ne možemo tek ukazivati na nepravdu, već moramo i hoćemo pokazati koliko nam je svima štete učinjeno.

Radi organizacije prosvjeda i prijevoza, pozivamo vas da iskažete interes za dolazak na prosvjed Udruge Franak VRIJEME JE! Opljačkano se mora vratiti, lopov mora platiti!,koji će se održati u subotu, 1.4.2023., u Zagrebu, na Zrinjevcu, u 12 sati!

Pokažimo koliko nas ima, pokažimo da nećemo mirno šutjeti dok nas lažu, kradu i uništavaju, a sve zbog interesa pravomoćno osuđenih banaka!!

Ukoliko ste u mogućnosti doći na prosvjed, molimo da ispunite ovaj obrazac:

https://forms.gle/PdHEQGZRHbztvfxL9

Vrijeme je za Pravdu! Vrijeme je za Odluke!

Vidimo se u Zagrebu!

Vaša Udruga Franak!”, stoji u obavijesti Udruge koja je uspjela pomoći mnogim članovima da na sudovima povrate novac kojega su im opljačkale banke, no koja nastoji obeštetiti i one građane koji još nisu uspjeli dobiti satisfakciju.

FOTO: Screenshot videosnimki