PREVARILI ČITATELJE: Na kioske poslali tek POLA VEČERNJAKA, a cijena ostala 8 KUNA! PREVARILI ČITATELJE: Na kioske poslali tek POLA VEČERNJAKA, a cijena ostala 8 KUNA!
TweetEmailPrint Danas, u subotu 2. rujna 2017. godine, uredništvo i vlasnici Večernjeg lista bespramno su prevarili čitatelje koji su platili 8 kuna za svega... PREVARILI ČITATELJE: Na kioske poslali tek POLA VEČERNJAKA, a cijena ostala 8 KUNA!


Danas, u subotu 2. rujna 2017. godine, uredništvo i vlasnici Večernjeg lista bespramno su prevarili čitatelje koji su platili 8 kuna za svega polovicu vrlo tanke i nesadržajne novine. Cijeli subotnji prilog Obzor, zbog kojega većina čitatelja i kupuje novine, ne postoji u novinama

Gasi li se Večernji list? Jesu li ih dugovi toliko stisnuli, da će (nakon što su nesposobnjakovići uništili Vjesnik) prestati izlaziti i drugi najstariji zagrebački dnevni list?

Danas, u subotu 2. rujna 2017. godine, uredništvo i vlasnici Večernjeg lista bespramno su prevarili čitatelje koji su 8 kuna platili za svega polovicu vrlo tanke i nesadržajne novine!

Cijeli subotnji prilog Obzor, zbog kojega većina čitatelja subotom i kupuje novine, ne postoji u novinama?!

Preciznije, postoji samo prva i zadnja stranica tog priloga! I to ne u jednim jedinim novinama, nego u svim novinama koje su se pojavile na prodajnim mjestima, primjerice u prodavaonici ‘Spar’ u zagrebačkom Prečkom.

I umjesto da su preko cijele naslovnice svojeg web izdanja ispisali veliku ispriku prevarenim čitateljima te ih izvijestili gdje mogu dobiti novac natrag, urednici Večernjeg nisu se, niti jednom riječju, udostojili ispričati prevarenim čitateljima!

No, kada su već u uredništvu Večernjaka mislili da je ovakav propust moguće sakriti, red je da se javnost barem na ovaj način izvijesti o ovom skandalu. Koji će najviše štetiti nekad popularnom Večernjaku.