Prijam kod gradonačelnika za pobjednike malonogometnog turnira Kutija šibica Prijam kod gradonačelnika za pobjednike malonogometnog turnira Kutija šibica
TweetEmailPrint Voditelj pobjedničke ekipe Josip Jakovljević naglasio je da je ova momčad sastavljena od nogometaša većinom iz Dubrave i Peščenice, što uspjeh čini još... Prijam kod gradonačelnika za pobjednike malonogometnog turnira Kutija šibica


Voditelj pobjedničke ekipe Josip Jakovljević naglasio je da je ova momčad sastavljena od nogometaša većinom iz Dubrave i Peščenice, što uspjeh čini još vrjednijim

U povodu osvajanja 46. Kutije šibica, tradicionalnoga zagrebačkog malonogometnog turnira, gradonačelnik Milan Bandić primio je jutros u Gradskoj upravi igrače i vodstvo momčadi Pizzerije Zagreb – Borongaj Lugovi.
Čestitavši im na trudu, upornosti i blistavoj pobjedi, gradonačelnik Bandić naglasio je da bi  finale kultne Kutije trebalo još više popularizirati te uvesti mali nogomet na velika vrata zagrebačke Arene, jer uz kvalitetan program i atraktivne revijalne utakmice interes ljubitelja maloga nogometa sigurno neće izostati.
Uz zahvalu gradonačelniku na kontinuiranoj podršci i prijemu, voditelj ekipe Josip Jakovljević naglasio je da je ova momčad sastavljena od nogometaša većinom iz Dubrave i Peščenice, što ovaj uspjeh čini još vrjednijim.

‘Kutija šibica je ove godine okupila preko 200 ekipa iz svih hrvatskih županija, ali i iz susjednih država. Ovo je izuzetno dostignuće za jednu kvartovsku momčad poput nas’, rekao je te najavio obranu naslova na idućem izdanju ovog Turnira.
Uz gradonačelnika, susretu su prisustvovali i pomoćnik pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Milan Čolić i glavni tajnik Sportskog saveza Grada Zagreba Zdenko Antunović.