Pročitao sam Lex Todorić, taj EKSPERIMENT će HRVATSKU DOVESTI DO KRAHA! Pročitao sam Lex Todorić, taj EKSPERIMENT će HRVATSKU DOVESTI DO KRAHA!
ODVJETNIK MATE KNEZOVIĆ ZGROŽEN NOVIM ZAKONOM:

Pročitao sam Lex Todorić, taj EKSPERIMENT će HRVATSKU DOVESTI DO KRAHA!

Zagreb 7. travnja 2017. D.K.

TweetEmailPrint ‘Samo Bog može spasiti Hrvatsku. To mu, srećom, ne bi bilo prvi put. Ovaj zakon je brutalni napad na Ustav, jednakost poslovnih subjekata,... Pročitao sam Lex Todorić, taj EKSPERIMENT će HRVATSKU DOVESTI DO KRAHA!


‘Samo Bog može spasiti Hrvatsku. To mu, srećom, ne bi bilo prvi put. Ovaj zakon je brutalni napad na Ustav, jednakost poslovnih subjekata, poduzetništvo, pravosuđe. Bože, spasi Hrvatsku’, piše na Facebooku odvjetnik Mate Knezović, koji kao kandidat za gradonačelnika Zagreba ističe da će snažno udariti po ovršnoj mafiji

Predsjednik Obiteljske stranke, odvjetnik Mate Knezović, predstavio je u četvrtak navečer u Sesvetama svoj predizborni program za gradonačelnika Zagreba. Na svom Facebook profilu osvrnuo se, osim toga, kao pravnik i iskusni odvjetnik, na sporni zakon koji je pisan samo zbog jednog čovjeka i zbog jedne tvrtke.

”Pročitao sam Lex Todorić. Mogu samo reći da su posljedice nepredvidive i nesagledive. Jedno je sigurno. Ovakav eksperiment će Hrvatsku dovesti do kraha. Samo Bog može spasiti Hrvatsku. To mu, srećom, ne bi bilo prvi put. Ovaj zakon je brutalni napad na Ustav, jednakost poslovnih subjekata, poduzetništvo, pravosuđe… Bože spasi Hrvatsku!”, napisao je Knezović o ‘Lex Todorić’.

Kao izborni kandidat, obećao je rješavanje problema masovnih ovrha i blokada.

”Zahvatit ću duboko i snažno udariti po ovršnoj mafiji! Budimo hrabri i probudimo nadu. Mafija tjera našu djecu iz Hrvatske, a nas preostale pretvara u svoje roblje. Više od 60.000 blokiranih Zagrepčana, Agrokor blokiran jedan dan i donose Lex Agrokor! Kao gradonačelnik blokirat ću ovršnu mafiju. Pobjedimo ih zajedno, Mate Knezović, kandidat za gradonačelnika Zagreba”,  stoji na plakatu čelnika Obiteljske stranke, koji je u četvrtak 6. travnja u Sesvetama pozvao građane na razgovor i tako predstavio svoj program za gradonačelnika Zagreba.