Promijenimo Hrvatsku, Franak i Živi zid: ‘POČELI SMO RASTI, BIT’ ĆE SVE BRŽE’ Promijenimo Hrvatsku, Franak i Živi zid: ‘POČELI SMO RASTI, BIT’ ĆE SVE BRŽE’
TweetEmailPrint Postoje informacije da bi se novoj koaliciji, čiji istaknuti pojedinci najavljuju ‘Monetarnu oluju’, odnosno posve drugačije odnose u bankarstvu, do izbora mogle pridružiti još neke... Promijenimo Hrvatsku, Franak i Živi zid: ‘POČELI SMO RASTI, BIT’ ĆE SVE BRŽE’


Postoje informacije da bi se novoj koaliciji, čiji istaknuti pojedinci najavljuju ‘Monetarnu oluju’, odnosno posve drugačije odnose u bankarstvu, do izbora mogle pridružiti još neke stranke i udruge

ivan i vili”Počeli smo rasti! Bit će sve brže. Naša koalicija Živi zidFranak i Promijenimo Hrvatsku je osnovana 27. srpnja i po novom istraživanju CRO Demoskopa Živi zid je s 5,3 s nama skočio na 6,4 posto. Za tjedan dana!!!

Biti ćemo najveće iznenađenje ovih izbora i pozivam vas da nam date što više glasova da lakše provedemo ono što smo zamislili.

Danas smo u stožeru ozbiljno i puno radili. Imamo izvrsne ljude, sve je više onih koji dolaze i nude pomoć. Vide u nama jedini put za spas Hrvatske.

U pauzi sastanka sa Sinčićem sam malo prošetao. Razmijenili smo važne informacije i pale su dobre ideje”, napisao je dr. Ivan Lovrinović, ekonomski stručnjak i predsjednik stranke Promijenimo Hrvatsku, na svom Facebook profilu, pokušavši tako, čini se, nadomjestiti manjak informacija u hrvatskim medijima o novoj koaliciji (Udruga Franak, Promijenimo Hrvatsku, Živi zid….) čiji će rejting, po svemu sudeći, do izbora još rasti.

Postoje, naime, najave da bi se toj koaliciji, čiji pojedinci najavljuju ‘Monetarnu oluju, odnosno posve drugačije odnose u bankarstvu, trebale pridružiti još neke stranke i udruge.