Propali industrijski gradovi puni imigranata RASADNIK SU budućih TERORISTA u EU Propali industrijski gradovi puni imigranata RASADNIK SU budućih TERORISTA u EU
POUKA LONDONA: NEMOGUĆE SPRIJEČITI MASAKRE U EUROPI

Propali industrijski gradovi puni imigranata RASADNIK SU budućih TERORISTA u EU

Iseljeništvo i svijet 26. ožujka 2017. Promise.hr

TweetEmailPrint Napadač u Londonu je rođeni Britanac, iz industrijski propalog Birminghama. Istraživanje je pokazalo da mlada generacija živi lošije od generacije svojih roditelja, a... Propali industrijski gradovi puni imigranata RASADNIK SU budućih TERORISTA u EU


Napadač u Londonu je rođeni Britanac, iz industrijski propalog Birminghama. Istraživanje je pokazalo da mlada generacija živi lošije od generacije svojih roditelja, a propali industrijski gradovi diljem Europe – prepuni doseljenih imigranata u neka druga bolja, vremena – postaju olupine društva, te rasadnik terorizma

Piše Emil Pakrac

Nedavni islamo-teroristički napad u Londonu nastavak je promijenjenog modusa terorističkog djelovanja. Zapadnjačke tajne službe očigledno su se uspješno infiltrirale među  redove potencijalnih terorističkih napadača i onemogućile grupni napad kao u Parizu ili Bruxellesu. Zato slijedi individualni teror – bilo napad sjekirom na željezničkoj stanici, gaženje kamionom ili automobilom, pa napadvatrenim ili hladnim oružjem (nožem) u Londonu.

Za londonski napad odgovornost je preuzela Islamska država, koja je pred konačnim porazom. Ipak je i dalje aktivna na međumrežju, te svojom propagandom zavodi nestabilne pojedince.
Pojedinačni teroristički napadi podjećaju na anarhistički individualni teror konca 19. i početka 20.stoljeća – no razlika je bitna – anarhisti su uvijek napadali utjelovljenja moći, nikada ne široke radne mase; dok ISIL ovci sve nevjernike u njihovo tumačenje Kurana. Časnog smatraju neprijateljima, i to neprijateljima koje treba uništiti. Naravno, ISILovci su hilijasti prema čijem planu je na djelu Armageddon, no oni su ti koji iz njega izlaze poraženi. “Dobra vijest: zemlja se obnovi u milijun godina. MI SMO ONI KOJI NESTAJU” dobacio bi im nasmijani Nicanor Parra.

No One is Innocent, puno puno prije Sex Pistolsa izrekao je, znameniti francuski anarhist Emile Henry. “Nitko nije nevin” – ponavljaju svojim djelima islamo-teroristi – bilo paljenjem koptskih bogomolja u Egiptu, bilo masovnim atentatima diljem svijeta. Ukoliko i ne vjeruju da im ko šehidima slijedi 77 gologrudih djevica, vjeruju kako je krivnja na žrtvi, poričući vlastitu odgovornost.

Oni zapravo vide sebe kao žrtvu i time nastoje preoblikovati kriminalni čin u politički, a žrtvu u krvnika. “MI ĆEMO POBIJEDITI; JER MI VIŠE VOLIMO UMRIJETI, NEGO ŠTO VI VOLITE ŽIVJETI!” – rekao je davno Osama bin Laden – i izrekao bedastoću.

Istina, Freud je ustvrdio postojanje nagona ka erosu i nagona ka tanatosu – Osami je ovaj drugi bio puno bliži, no velika većina muslimana želi samo živjeti. Po mogućnosti, životom dostojnim čovjeka.
Međutim ovaj napad je značajan i zbog nekoliko drugih razloga. Izveden je na datum briselskog napada – što jasno govori da postoji kult terorizma u jednom dijelu globalizirane muslimanske zajednice.

Drugi razlog jest taj – da je napadač rođeni Britanac, iz industrijski propalog Birminghama. Kao što je nedavno istraživanje pokazalo – mlada generacija živi lošije od generacije svojih roditelja, a propali industrijski gradovi diljem Europe – prepuni doseljenih imigranata u neka druga bolja, vremena, postaju olupine društva.

Iz upravo tih ekonomsko-klasnih razloga, regrutirat će se budući teroristi. To što napadač ima kriminalnu prošlost, samo je pripomoglo njegovoj odluci, ta “robija je univerzitet života”, rekao bi Moša Pijade.

I najviđeniji Crni Musliman, Malcolm X, također je bio robijaš. Također je znakovito mjesto napada – sjedište političke moći, uvijek prepuno putnika – namjernika.
Najveći trik Islamske države jest da se predstavlja kao opozicija pobjedonosnom konzumerističkom kapitalizmu, koji vlada od Smedereva do Dubaija, i od Bocvane do Kanade (jedino Sjeverna Koreja ne sudjeluje u istom) – iako je u biti – samo njegovo naličje. Ne može se služiti internetom, modernom tehnologijom i najmodernijim oružjem a istodobno zazivati 7.stoljeće. To je hipokrizija koja
vrišti do sedmog neba, baš kao i zlatni rolex-statusni simbol svih balkanskih (i ne samo balkanskih) kriminalaca na ruci samoproglašenog kalifa Al-bagdadija. Tako su u svom licemjerstvu krenuli i u zabranu pušenja poput svojih američkih uzora-naime jedan odjeljak Kurana, bosanski prevoditelj je preveo kao duhan-iako duhana nije bilo kada je pisan Kuran-Amerika je otkrivena tek 1492. godine. Vjerodostojniji naziv istog bio bi “Dim”, pa su shodno tome pomahnitali pravovjernici zabranili pušenje-iako to prorok Muhamed nikada nije zabranio.

U globaliziranom svijetu informacije se brzo šire – pa tako smjesta diljem svijeta nastanu nasilne demonstracije i bojkot robe zbog danskih karikatura proroka Muhameda, politički islamizam ojačao je diljem svijeta, Erdogan pozdravlja pozdravom Muslimanske braće i prijeti svim Europljanima da nigdje u svijetu neće moći slobodno hodati ulicama ustraju li u svom stajalištu o Turskoj. Međutim i islamske države prihvaćanjem tehnologije mijenjaju svoj svijet. Na koncu i u slučaju islamizma radi se o iznalaženju tradicije: pogledajte slike 30-tih godina muslimanski gradskih djevojaka i nijedna nije nosila maramu,a kamoli veo. Riječ je o iscrtavanju bolje prošlosti – zato ruše kipove Bude, antičke gradove poput Palmire – jer žele reći – prije nas propast. Iako, točnije će biti,da uz njih slijedi propast.
Naravno, globalizacija pogoduje barem snu o globalnoj ummi – no stvaranje svjetski objedinjenog kalifata uistinu je utopija, ma koliko je jednom davno, u povijesti postojao.

Na koncu stupili smo u antropocen, gdje nema mjesta Allahu milostivom ni Jahvi silnom. Umjesto distopije, čini se kako će Vrli Novi Svijet Aldousa Huxleya, biti nit vodilja novog genetski modificiranog nadčovjeka. Na koncu Nietzche je davno objavio kako će 21 vijek biti – njegovo stoljeće.