Prosvjed PROTIV novih poreza i NOVIH NEPRAVDI u nedjelju na Trgu bana Jelačića u ZAGREBU Prosvjed PROTIV novih poreza i NOVIH NEPRAVDI u nedjelju na Trgu bana Jelačića u ZAGREBU
TweetEmailPrint ”Htjeli smo porezne reforme koje će nas rasteretiti, a dobili smo reforme koje znače još davanja, sve dok nam i kožu ne skinu….poskupljenja,... Prosvjed PROTIV novih poreza i NOVIH NEPRAVDI u nedjelju na Trgu bana Jelačića u ZAGREBU


”Htjeli smo porezne reforme koje će nas rasteretiti, a dobili smo reforme koje znače još davanja, sve dok nam i kožu ne skinu….poskupljenja, podizanje poreza, izmišljanje novih poreza, pa izmišljanja zakona koji su štetni za sve nas”, ističu organizatori

Organizatori prosvjeda koji će se u ovu nedjelju održati u Zagrebu, zamolili su uredništvo Promise.hr da objavimo njihovu najavu, odnosno poziv na prosvjed protiv novih poreza i novih nepravdi.

”Dijelite događaj, pozovite prijatelje, proširite ovu poruku, poruku o tome da se svi hrvatski gradovi udružuju u veliki prosvjed protiv ovih nepravdi koje su nas zadesile i koje raseljavaju i opustošuju lijepu našu Hrvatsku.
Hvala svim gradovima koji sudjeluju u ovome svemu, kao i svima vama koji ste na bilo koji način sudjelovali u prosvjedima diljem Hrvatske (Osijek, Rijeka, Dubrovnik, Split, Pula 28.09. i Zagreb 01.10.)
Htjeli smo porezne reforme koje će nas rasteretiti, a dobili smo reforme koje znače još i još davanja, sve dok nam i kožu ne skinu….poskupljenja, podizanje poreza, izmišljanje novih poreza..pa izmišljanja zakona koji su štetni za sve nas (lex agrokor), privatizacija itd itd…
Treba li nam ovo ljudi?…ili, sigurni smo da ćemo se svi složiti, ovo nam ne treba i možemo bolje (svakako bolje nego biti na začelju u EU – Rumunjska nas je prestigla)
Zato, dragi narode, građani i svi vi kojima je Hrvatska u  izađimo 01. listopada 2017. na Trg bana Josipa Jelačića, i zaštitimo Hrvatsku i hrvatske građane od ovih nepravdi.

Naglašavamo da je ovo građanski i mirni prosvjed, pa vas molimo da se tako i ponašamo.
Na prosvjedu je zabranjeno isticanje stranačkih obilježja i bilo kakvih uvredljivih poruka, pa kod pisanja tekstova za transparente imajte to u vidu.
Na prosvjedu će biti i 20 redara (prijatelja organizatora), pa, u slučaju potrebe, postupite po njihovim uputstvima.

Vidimo se svi u Zagrebu…neka nam je sa srećom i neka nam dragi Bog pomogne”, stoji u Facebook objavi organizatora prosvjeda.

Organizatori ističu da su ranije organizirali prosvjed u Rijeci te dodaju da su svoju dolazak u Zagreb najavili i organizatori iz drugih gradova u kojima su se već održali prosvjedi (Osijek, Rijeka, Dubrovnik, Split i Pula). Tvrde da dolaze i građani iz cijele Hrvatske s kojima komuniciraju preko društvenih mreža i privatnih kanala.

Prosvjed je odobren od strane policije, ističu organizatori