Sa zgrade u kojoj živi hrvatska predsjednica, otpada fasada! Sa zgrade u kojoj živi hrvatska predsjednica, otpada fasada!
TweetEmailPrint Dio Bauerove ulice u Zagrebu početkom ovog tjedna bio je zatvoren za promet jer je na broju 29, na kojem inače stanuje i... Sa zgrade u kojoj živi hrvatska predsjednica, otpada fasada!


vatrogasciDio Bauerove ulice u Zagrebu početkom ovog tjedna bio je zatvoren za promet jer je na broju 29, na kojem inače stanuje i predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović, padala fasada. Stanare su iznenadila vatrogasna vozila i glasan zvuk lupanja.

– Bilo je dosta bučno i mislili smo da kucaju po prozoru. Budući da su vatrogasci koristili dizalicu, slomljeno je dosta grana koje su ostale na pločniku – kaže jedna od stanarki okolnih zgrada.

Zagrebački vatrogasci su rekli kako je riječ o saniranju fasade koja bi se svaki čas mogla urušiti. Ulicu su zatvorili, objašnjavaju, najviše zbog popodnevne prometne gužve koja bi ih samo ometala pri radu. Stanarima i svima kojima su radovi zasmetali se ispričavaju i napominju kako su izvršeni radovi, naposlijetku, za dobrobit svih njih, izvijestio je Jutarnji.