U nedjelju se zbog Zagreb maratona zatvaraju za SAV PROMET ulice u centru grada U nedjelju se zbog Zagreb maratona zatvaraju za SAV PROMET ulice u centru grada
TweetEmailPrint U navedeno vrijeme se obustavlja i tramvajski promet na cijeloj trasi održavanja maratona. Dana 09.10.2016. u vremenu od 9.00 do 15.00 sati radi održavanja 25. Zagreb maratona zatvaraju se za... U nedjelju se zbog Zagreb maratona zatvaraju za SAV PROMET ulice u centru grada


U navedeno vrijeme se obustavlja i tramvajski promet na cijeloj trasi održavanja maratona.

zagreb-maratonDana 09.10.2016. u vremenu od 9.00 do 15.00 sati radi održavanja 25. Zagreb maratona zatvaraju se za sav promet sljedeće ulice i trgovi:

Ilica od Selske do Trga bana J.Jelačića – Trg bana J. Jelačića – Jurišićeva – Trg hrvatskih velikana – Martićeva od Trga hrvatskih velikana do Ul. A.Bauera – Ul. A. Bauera od Martićeve do Vlaške – Vlaška od Ul. A. Bauera do Kvaternikovog trga -Maksimirska – Ul. Dubrava od Štefanovečke do Ul. II Poljanice, te Vlaška od Bauerove do Bakačeve, Cesarčeva iBakačeva.

U navedeno vrijeme se obustavlja i tramvajski promet na cijeloj trasi održavanja maratona.

Taxi stajalište u Martićevoj privremeno se ukida za vrijeme održavanja utrke, a na dijelu Martićeve od Trga hrvatskih velikana do Smičiklasove se na sjevernoj strani zabranjuje parkiranje, te će zatečena vozila biti izmještena, odnosno uklonjena paukom ZH, Zagrebparking.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje.