UDVARAJU PSOVKOM Pusićkin glasnogovornik vrijeđao Grmoju, ‘dobio po nosu’, pa izbrisao post UDVARAJU PSOVKOM Pusićkin glasnogovornik vrijeđao Grmoju, ‘dobio po nosu’, pa izbrisao post
TweetEmailPrint Zanimljivo je da čak i diplomati po profesiji (Milanović, Pusić i njezini ljudi) zadnjih dana podsjećaju na primitivne nasilnike koji djevojku – koje... UDVARAJU PSOVKOM Pusićkin glasnogovornik vrijeđao Grmoju, ‘dobio po nosu’, pa izbrisao post


Zanimljivo je da čak i diplomati po profesiji (Milanović, Pusić i njezini ljudi) zadnjih dana podsjećaju na primitivne nasilnike koji djevojku – koje ih ne želi – ‘osvajaju’ batinama, psovkama i prijetnjama. Posve širokogrudno, europski i demokratski. No, rijetko kada upali

igor kolmanNakon skandala kojeg je izazvao sramotnim postom na svom facebook profilu, a u kojem glasnogovornika Mosta naziva ‘šovinistom i političkim nasilnikom koji je ispao iz torbe Željke Markić i bog te pitaj koga još’, Igor Kolman je, očito, dobio po prstima te je, nakon odgovora Grmoje, izbrisao skanalozni post.

”Drago mi je da je ovaj sitni šovinista i politički nasilnik sa školskog igrališta, koji je ispao iz torbe Željke Markić i bog te pitaj koga još, prepoznao HNS kao glavni problem u ostvarivanju njihove klerikalno-policijske političke platforme. Koji put oni koji te ne vole puno više govore o tebi od onih koji te vole”, napisao je Kolman na Facebooku o Grmoji u statusu uz koji je stajala vijest u kojoj je Grmoja pozvao Milanovića da prihvati nestranačkog premijera i suradnju s HDZ-ovom koalicijom.

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja priopćenjem je odgovorio na Facebook status HNS-ova glasnogovornika Igora Kolmana.

”Gospodin Igor Kolman nažalost koristi rječnik koji je potpuno neprimjeren javnoj komunikaciji. Takvim niskim napadima govori samo o sebi. Vjerujem kako je to posljedica nervoze koja je zahvatila cijeli HNS, očito su ta klijentelistička stranka i privatni interesi njenih istaknutih članova kamen spoticanja koji sprječava koaliciju Hrvatska raste da se pridruži reformskoj Vladi koju predlaže Most nezavisnih lista”, poručio je Grmoja, nakon čega je Kolman izbrisao svoj sramotni komentar.

Premda je očito da ni Igor Kolman, ni Vesna Pusić, ne mogu smisliti Grmoju, Petrova i ostale u Mostu, Kolman je, nakon primitivme objave i vrijeđanja Grmoje, zasigurno dobio po prstima od svoje autoritarne šefice. Za nju vrijedi pravilo: smiješi se i onome koga prezireš, samo da bi zadržao vlast i privilegije, a mladi Kolman je posve zaboravio na prvo i osnovno pravilo svoga posla: da u javnoj komunikaciji glasnogovornik mora ostati pristojan.

Milanovićev kočijaški riječnik, Kolmanovo vrijeđanje Grmoje, najbolji su, čini se, pokazatelj sve veće nervoze u koaliciji ‘Hrvatska raste‘. Zbog silne nestrpljivosti i neutažive želje da se što prije ponovno dočepaju vlasti, već tjednima tuku i udaraju ‘Most‘, ne bi li ga razbIili, no to njihovo vlastohleplje skupo bi ih moglo stajati.

Zanimljivo je da čak i profesionalni diplomati lijeve koalicije (Milanović, Pusić te njezini ljudi) zadnjih dana podsjećaju na primitivne nasilnike koji djevojku – koje ih ne želi – ‘osvajaju’ batinama, psovkama i prijetnjama.

Posve ‘širokogrudno i demokratski’, no, rijetko kada upali.