Za dom bez vlage Za dom bez vlage
AIR MAX

Za dom bez vlage

Dom i gradnja 2. studenoga 2015. Promise.hr

TweetEmailPrint Air Max sakupljač vlage i osvježivač zraka s najnovijom naprednom Tab⁺ tehnologijom brže apsorbira vlagu i maksimalno suzbija kondenzaciju, vlagu i ustajale mirise... Za dom bez vlage


Air Max sakupljač vlage i osvježivač zraka s najnovijom naprednom Tab⁺ tehnologijom brže apsorbira vlagu i maksimalno suzbija kondenzaciju, vlagu i ustajale mirise

Air MaxS dolaskom kiše i hladnijih dana problem vlage vraća se u mnoge domove, najčešće u prostorije kuhinje, spavaće sobe i kupaonice, gdje se kao posljedica kuhanja, tuširanja, zalijevanja biljaka i spavanja vodena para kondenzira.
Svatko tko se barem jednom u životu pokušao riješiti vlage u kući ili stanu zna da je to mukotrpan posao. Vlaga sa sobom nosi niz problema: privlači štetočine, oštećuje drvo, uzrokuje plijesan, neugodne i ustajale mirise te jača simptome bolesti kao što su astma i artritis.

Novitet na tržištu

Air Max sakupljač vlage najprodavaniji je proizvod za suzbijanje suvišne vlage, zbog svoje jedinstvene tehnologije cirkulacije zraka, brzo apsorbira vlagu te optimizira razinu vlage zraka u domu. Osim što otklanja vlagu Air Max sakupljač vlage također suzbija neugodne mirise i optimizira količinu vlage zraka u domu na razinu 50 do 60 posto.
Ove sezone dolazi u modificiranom izdanju s najnaprednijom Tab⁺ tehnologijom koja garantira bržu apsorpciju i maksimalnu učinkovitost te suzbija kondenzaciju, vlagu i ustajale mirise. Osim što skuplja vlagu, služi i kao osvježivač zraka. Zahvaljujući modernom dizajnu može se smjestiti na vidljiva mjesta u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, kuhinji, kupaonici, bez potrebe za skrivanjem iza fotelja, trosjeda ili ormarića.

Nekoliko savjeta za ograničavanje količine vlage u kući

– Centrifugirajte rublje u perilici, a potom ga po mogućnosti objesite da se vani osuši.
– Obrišite zidove i vrata tuš-kabine nakon tuširanja.
– Prilikom tuširanja uvijek držite vrata kupaonice zatvorenima, a prilikom kuhanja uvijek držite kuhinjska vrata zatvorenima.
– Tijekom kuhanja uvijek imajte uključenu napu i redovito pregledavajte filter.
– Nakon završetka rada perilice suđa, ne otvarajte što je duže moguće. Kondenzacija (para) postepeno će se ohladiti i pretvoriti u kapi unutar uređaja.
– Upotrebljavajte ventilacijske otvore i održavajte ih čistima.
– Tijekom tuširanja ili kuhanja uvijek malo otvorite prozor tako da vlaga može izaći.
– Uključite ventilacijski uređaj ukoliko ga imate.
– Ne prislanjajte namještaj uz zidove kako biste omogućili cirkuliranje zraka.
– Primjereno grijte kuću i pokušajte spriječiti pad temperature ispod 15 °C, čak i noću.

Foto: Air Max