Započeo prijenos ostataka iz Hude jame, Pahor se poklonio žrtvama, iz RH NIGDJE NIKOGA! Započeo prijenos ostataka iz Hude jame, Pahor se poklonio žrtvama, iz RH NIGDJE NIKOGA!
GENERAL GLASNOVIĆ JAVLJA ONO O ČEMU HRVATSKI MEDIJI ŠUTE

Započeo prijenos ostataka iz Hude jame, Pahor se poklonio žrtvama, iz RH NIGDJE NIKOGA!

Iseljeništvo i svijet 3. listopada 2016. D.K.

TweetEmailPrint Profesor Jurčević je prisustvovao prijenosu i komentirao: Sramotno je i zastrašujuće da nitko od državnih dužnosnika RH nije došao.Nitko službeno iz Hrvatske nije... Započeo prijenos ostataka iz Hude jame, Pahor se poklonio žrtvama, iz RH NIGDJE NIKOGA!


Profesor Jurčević je prisustvovao prijenosu i komentirao: Sramotno je i zastrašujuće da nitko od državnih dužnosnika RH nije došao.Nitko službeno iz Hrvatske nije nazočio ekshumaciji žrtava komunističko-partizanskog zločina u Košnici kod Celja.To dokazuje odnos sadašnjih hrvatskih vlasti prema stotinama tisuća žrtava, većinom Hrvata, koje su pogubljene na stotinama masovnih stratišta, napisao je general Glasnović

huda-jama”Započeo je prijenos posmrtnih ostataka žrtava iz Hude jame u Spominski park Dobrava pored Maribora”, izvijestio je svoje Facebook prijatelje, ali i cjelokupnu hrvatsku javnost, u ponedjeljak popodne general Željko Glasnović preko svog profila.

Dodao je da je među okupljenima i slovensko izaslanstvo na čelu s predsjednikom Borutom Pahorom.
”Profesor Jurčević je također prisustvovao prijenosu i komentirao: Sramotno je i zastrašujuće da nitko od državnih dužnosnika RH nije došao.

Također, nitko službeno iz Hrvatske nije nazočio ekshumaciji žrtava komunističko-partizanskog zločina u Košnici kod Celja.To dokazuje odnos sadašnjih hrvatskih vlasti prema stotinama tisuća žrtava, većinom Hrvata, koje su pogubljene na stotinama masovnih stratišta od Austrije do bugarske granice u naj krvavijem proljeću u povijesti jugoistočne Europe.
Nijedna totalitarna vlast u povijesti nije dostigla tagav intezitet ubijanja u tako kratkom vremenu. A od mainstream medija dobili smo ono očekivano: apsolutni autizam”, primijetio je doista skandaloznu činjenicu general Željko Glasnović, koji je priložio i fotografije posmrtnih ostataka iz Hude jame.

Tako je branitelj kojega su glavni hrvatski mediji danima razapinjali zbog facebook posta o pobunjenicima na Filozofskom fakultetu, umjesto njih odradio važan novinarski posao u nedalekoj Sloveniji.

Prešućivanje i ignoriranje ovako bitnog povijesnog događaja – koji se tiče ponajprije Hrvata i Hrvatske, a ne Slovenaca i Slovenije – i više je nego sramotno.

I za glavne hrvatske medije (tek rijetki portali prenijeli su informaciju) i za institucije hrvatske države.