‘Zar se i s Nikolićevim lažima o 700.000 pobijenih Srba u Jasenovcu trebamo miriti?’ ‘Zar se i s Nikolićevim lažima o 700.000 pobijenih Srba u Jasenovcu trebamo miriti?’
OBITELJSKA STRANKA: PREDSJEDNICE, PROVEDITE LUSTRACIJU

‘Zar se i s Nikolićevim lažima o 700.000 pobijenih Srba u Jasenovcu trebamo miriti?’

Politika 13. svibnja 2016. Promise.hr

TweetEmailPrint Predsjednica Republike, Sabor i Vlada RH dužni su potaknuti istraživanja vezana uz Drugi svjetski rat, poraće i vrijeme vladavine komunističkog protunarodnog zločinačkog sustava,... ‘Zar se i s Nikolićevim lažima o 700.000 pobijenih Srba u Jasenovcu trebamo miriti?’


Predsjednica Republike, Sabor i Vlada RH dužni su potaknuti istraživanja vezana uz Drugi svjetski rat, poraće i vrijeme vladavine komunističkog protunarodnog zločinačkog sustava, a ne pozivati hrvatski narod na pomirenje s lažima i nedjelima tog sustava i današnjim zaštitnicima zlodjela i simbola tog sustava, ističu u Obiteljskoj stranci

kolinda obraćanjaObiteljska stranka reagirala je na nedavno obraćanje predsjednice Kolinde Grabar Kitarović hrvatskoj javnosti, u kojem je istaknula da moderna hrvatska država počiva na pomirbi djece ustaša i partizana. Predsjedničino obraćanje su nazvali promašenim.

”Hrvatski narod i svi lojalni građani Republike Hrvatske vape za odlučnim koracima ka lustraciji, kojima bi se onemogućio daljnji „verbalni građanski rat“, osmišljen, započet i vođen od preživjelih komunističkih i velikosrpskih centara i kadrova.

Predsjednica Republike Hrvatske, Hrvatski Sabor, Vlada i znanstvene institucije dužne su braniti hrvatski narod, Republiku Hrvatsku i istinu od komunističkih i velikosrpskih laži o hrvatskoj prošlosti. Prihvaćanje tih laži kao istine uzrok su podjela u hrvatskom društvu.

Predsjednica Republike Hrvatske, Hrvatski Sabor i Vlada Republike Hrvatske dužni su potaknuti istraživanja vezana uz Drugi svjetski rat, poraće i vrijeme vladavine komunističkog protunarodnog zločinačkog sustava, a ne pozivati hrvatski narod na pomirenje s lažima i nedjelima tog sustava i današnjim zaštitnicima zlodjela i simbola tog sustava.

Pozivamo Predsjednicu Republike Hrvatske da odbaci prije nekoliko dana ponovno izrečene laži četničkog vojvode i trenutnog predsjednika Republike Srbije, Tomislava Nikolića, o 700 000 pobijenih Srba u Jasenovcu tijekom Drugog svjetskog rata. Zar se i s tim lažima trebamo miriti?

Obiteljska stranka smatra da djeca, unuci i praunuci ustaša i partizana nisu ni u kakvoj svađi, pa ih ne treba ni miriti. Lažljivce treba poraziti istinom. Za utvrđivanje istine potrebna je politička volja”, stoji u priopćenju koje je potpisao Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke.