Zar su svi zaboravili da su iskusni političari sve upropastili i GURNULI NAS U BLATO? Zar su svi zaboravili da su iskusni političari sve upropastili i GURNULI NAS U BLATO?
TweetEmailPrint Ni mi nismo imali iskustva kad smo krenuli u rat goloruki protiv sile – pobijedili smo! Nakon toga su iskusni licemjeri sve upropastili!... Zar su svi zaboravili da su iskusni političari sve upropastili i GURNULI NAS U BLATO?


Ni mi nismo imali iskustva kad smo krenuli u rat goloruki protiv sile – pobijedili smo! Nakon toga su iskusni licemjeri sve upropastili! Tihomire Oreškoviću, sretno ti bilo kao neiskusnom političaru, na dobrobit našeg napaćenog hrvatskog naroda i opljačkane domovine Hrvatske. Neka Republika Hrvatska bude tvoje životno djelo, ističe Borković

orešković”Kojeg li licemjerja po medijima i društvenim mrežama, ofucana fraza o “ljudima bez političkog iskustva”. Zar se naglo zaboravilo da su nas tzv. iskusni politički licemjeri doveli u poziciju u kojoj jesmo, zar nas treba podsjećati u kojem blatu živimo zahvaljujući tim ogavnim iskusnim političarima?

Ni mi nismo imali iskustva kad smo krenuli u rat goloruki protiv sile – POBIJEDILI SMO!
NAKON TOGA SU ISKUSNI LICEMJERI SVE UPROPASTILI!
Tihomire Oreškoviću sretno ti bilo kao neiskusnom političaru, na dobrobit našeg napaćenog hrvatskog naroda i opljačkane domovine Hrvatske, upali svjetlo na kraju tunela, podari nam nadu življenja u “obećanoj zemlji”, ohrabri nas u našim snovima, podari nam vjeru da nismo ginuli uzalud.
Neka Republika Hrvatska bude tvoje životno djelo”, napisao je Branko Borković, posljednji zapovjednik obrane Vukovara, nadahnuto na svom facebook profilu na Badnjak, čestitavši tako budućem premijeru dolazak na odgovornu dužnost.

Zanimljivo je da velika većina iskusnih i ‘uglednih’ političkih analitičara nije ‘ni primijetila’ ovu vrlo važnu i neospornu činjenicu, na koju se Mladi Jastreb osvrnuo.

A da većina građana razmišlja kao Borković, potvrdile su i reakcije na društvenoj mreži. U svega nekoliko sati nakon objave, njegova je čestitka novom mandataru skupila petstotinjak ‘lajkova’, bezbroj pozitivnih komentara te dijeljenja dobro pogođene objave.