Znate li da mafija u Hrvatskoj UBIRE LAŽNE POREZE i djeluje kao država u državi?! Znate li da mafija u Hrvatskoj UBIRE LAŽNE POREZE i djeluje kao država u državi?!
TRIBINA O DRŽAVNOM KRIMINALU I KORUPCIJI

Znate li da mafija u Hrvatskoj UBIRE LAŽNE POREZE i djeluje kao država u državi?!

Hrvatska 12. travnja 2016. D.K.

TweetEmailPrint Predavanje o paralelnom (kriminalnom) poreznom sustavu održati će novinar Vjekoslav Škreblin, a o nužnosti borbe protiv korupcije govorit će i Slavica Šota, istaknuta... Znate li da mafija u Hrvatskoj UBIRE LAŽNE POREZE i djeluje kao država u državi?!


Predavanje o paralelnom (kriminalnom) poreznom sustavu održati će novinar Vjekoslav Škreblin, a o nužnosti borbe protiv korupcije govorit će i Slavica Šota, istaknuta aktivistica riječkog Pokreta otpora te aktivist, istraživački novinar i publicist Darko Petričić

novacKako funkcionira kriminalni (paralelni) porezni režim, koliku je štetu nanio hrvatskom društvu te kako je moguće da zločinačka organizacija koja je osmislila taj režim te koja ubire lažne poreze i dalje djeluje kao paralelna država u Hrvatskoj?

Na to i druga pitanja o bujanju korupcije u Hrvatskoj ali i o načinima borbe protiv kriminala i korupcije, pokušat će odgovoriti javna tribina na temu: ‘Lažni porezni dužnici‘ koja će se održati u četvrtak 14. travnja u 18 sati u prostoru Tribine Grada Zagreba, na Kaptolu 27.

Predavanje će održati novinar Vjekoslav Škreblin, a na tribini će gostovati i Slavica Šota, istaknuta aktivistica riječkog Pokreta otpora te aktivist, istraživački novina i publicist Darko Petričić.

Uvodničar je novinar Marinko Petković.

Organizatori tribine su udruženje udruga ‘Zajedno’, koje čine Hrvatska mreža domoljuba, pokret Zajedno, udruga Korektiv, Euroazijsko-hrvatski forum, Ne govoru mržnje, Istinom protiv laži, HAZUD, te Pokret otpora.

Organizatori pozivaju građane i predstavnike medija da sudjeluju u javnoj tribini te tako daju svoj doprinos u borbi protiv korupcije i protiv paralelnog poreznog sustava.