KONTROLA SMEĆA: Više od 80 posto Sesvećana pravilno odlaže otpad; dobili su naljepnicu ‘HVALA’ KONTROLA SMEĆA: Više od 80 posto Sesvećana pravilno odlaže otpad; dobili su naljepnicu ‘HVALA’
TweetEmailPrint Posebne ophodarske službe Čistoće provjeravaju sadržaje spremnika prije pražnjenja. U slučaju nepropisnog odlaganja miješanog komunalnog otpada, fotografiraju sadržaj spremnika uz korištenje aplikacije s... KONTROLA SMEĆA: Više od 80 posto Sesvećana pravilno odlaže otpad; dobili su naljepnicu ‘HVALA’


Posebne ophodarske službe Čistoće provjeravaju sadržaje spremnika prije pražnjenja. U slučaju nepropisnog odlaganja miješanog komunalnog otpada, fotografiraju sadržaj spremnika uz korištenje aplikacije s GPS lokatorom te nalijepe naljepnicu upozorenja. Na taj način pratit će se i statusi po kvartovima, priopćili su iz Čistoće

U kojoj mjeri se zaista koriste standardizirane plave ZG vrećice za odlaganje miješanog komunalnog otpada, djelatnici Čistoće od sredine listopada provjeravaju na terenu. Sugrađani koji pravilno odlažu svoj miješani komunalni otpad znat će da je njihov spremnik prošao provjeru po novoj plavoj naljepnici zahvale: Hvala što pravilno odlažete otpad!

Naljepnice će biti na svim spremnicima korisnika koji se pridržavaju pravila i svoj miješani komunalni otpad odlažu u ZG vrećice.

Dosad su radnici Čistoće na ovaj način zahvalili korisnicima u više od tisuću višestambenih zgrada i obiteljskih kuća. Od ovog tjedna spremnici za miješani komunalni otpad korisnika koji se ne pridržavaju gradske odluke dobit će žutu naljepnicu: UPOZORENJE! OVO JE SPREMNIK SAMO ZA ZG VREĆICE.

Posebne ophodarske službe Čistoće provjeravaju sadržaje spremnika prije pražnjenja. U slučaju nepropisnog odlaganja miješanog komunalnog otpada, fotografiraju sadržaj spremnika uz korištenje aplikacije s GPS lokatorom te nalijepe naljepnicu upozorenja. Na taj način pratit će se i statusi po kvartovima, priopćili su iz Čistoće.

U ponedjeljak su kontrolu prošli spremnici obiteljskih kuća u Sesvetama, gdje su ophodari na više od 80 posto spremnika zalijepili naljepnicu HVALA. Hvala stanovnicima Sesveta! – poručuju iz Čistoće, a prenosi Radio Sljeme.

FOTO: Zagrebački holding