DAN NEOVISNOSTI Uz čestitku, gradonačelnik Bandić pozvao Zagrepčane da na pročeljima istaknu hrvatsku zastavu DAN NEOVISNOSTI Uz čestitku, gradonačelnik Bandić pozvao Zagrepčane da na pročeljima istaknu hrvatsku zastavu
”S ponosom i zahvalnošću se prisjećamo velike žrtve naših branitelja i vremena u kojem smo pokazali hrabrost i odlučnost,  a  zajedništvo i solidarnost  pisali ... DAN NEOVISNOSTI Uz čestitku, gradonačelnik Bandić pozvao Zagrepčane da na pročeljima istaknu hrvatsku zastavu

”S ponosom i zahvalnošću se prisjećamo velike žrtve naših branitelja i vremena u kojem smo pokazali hrabrost i odlučnost,  a  zajedništvo i solidarnost  pisali  su se velikim slovima.
I danas, u posve drugačijim uvjetima, trebamo iste vrijednosti  jer tako najbolje iskazujemo zahvalnost prema našim braniteljima i  stvaramo pretpostavke za bolji život svih hrvatskih građana, posebice mladih koji ovdje i sada trebaju poticajni okvir za realiziranje vlastitih potencijala i snova”, stoji u Bandićevoj čestitci

Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, povodom Dana neovisnosti objavio je čestitku upućenu svim građanima na službenim stranicama Grada Zagreba.

”Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

čestitam vam Dan neovisnosti  –  dan sjećanja na povijesnu odluku Hrvatskog sabora o raskidanju državnopravnih sveza s bivšom državom u jeku ratne 1991.!

S ponosom i zahvalnošću se prisjećamo velike žrtve naših branitelja i vremena u kojem smo pokazali hrabrost i odlučnost,  a  zajedništvo i solidarnost  pisali  su se velikim slovima.
I danas, u posve drugačijim uvjetima, trebamo iste vrijednosti  jer tako najbolje iskazujemo zahvalnost prema našim braniteljima i  stvaramo pretpostavke za bolji život svih hrvatskih građana, posebice mladih koji ovdje i sada trebaju poticajni okvir za realiziranje vlastitih potencijala i snova.

Znam da možemo bolje i da osvješćivanjem vlastitih prednosti i vrijednosti  –  rada, solidarnosti, znanja, inovativnosti, otvorenosti i zdrave kompetitivnosti, svoju domovinu možemo učiniti još boljim mjestom za život u koje se vraća i u kojem se ostaje.

Uz čestitke svim hrvatskim građanima,  s mislima na heroje koji su za demokratsku i neovisnu Hrvatsku dali najviše, sve vas, drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani, pozivam da na pročeljima svojih zgrada ponosno istaknete hrvatske zastave!”, stoji u čestitci gradonačelnika.

Komentari