KLIME, GRIJANJE, SANITARIJE: Danas počinje Petrokov sajam noviteta KLIME, GRIJANJE, SANITARIJE: Danas počinje Petrokov sajam noviteta
Stručnjaci iz Petrokova bit će dostupni za besplatne savjete za uređenje doma

KLIME, GRIJANJE, SANITARIJE: Danas počinje Petrokov sajam noviteta

Dom i gradnja 11. svibnja 2017. Promise.hr

TweetEmailPrint Treći po redu Sajam noviteta u Petrokovu održat će se 11. i 12. svibnja u Svetoj Klari  Proljeće je idealno vrijeme za uređenje... KLIME, GRIJANJE, SANITARIJE: Danas počinje Petrokov sajam noviteta


Treći po redu Sajam noviteta u Petrokovu održat će se 11. i 12. svibnja u Svetoj Klari 

Proljeće je idealno vrijeme za uređenje vlastitog doma i osvježenje kućnih prostorija. Kako bi pronašli idealne proizvode za svoj dom po pristupačnim cijenama, a koji su pritom dizajnirani koristeći najnovije tehnologije, Petrokov donosi dva dobra razloga za posjetiti 3. sajam noviteta koji će se održati 11. i 12. svibnja u sjedištu tvrtke u Mrkšinoj ulici 52d u Sv. Klari.

Najnoviji inovativni proizvodi

Na ovogodišnjem Sajmu noviteta svoje inovativne proizvode iz segmenta grijanja, hlađenja, sanitarija, instalacijske opreme i obnovljivih izvora energije predstavit će 21 izlagač zastupljen u Petrokovu, među kojima se posebno ističu Vaillant, Easy Drain, Geberit, Grundfos, Irsap, Aquaestil, Scarabeo, Tece i mnogi drugi. Iz velike ponude brendova i izlagača posebno se ističu Bergen klime te Scarabeo Bucket sanitarna keramika. Među brojnim brendovima bit će predstavljeni i noviteti koji su bili predstavljeni na sajmu ISH u Frankfurtu.

Besplatni stručni savjeti o uređenju doma

Posjetitelji će osim vrhunske ponude najnovijih proizvoda i prigodnih popusta moći dobiti besplatne stručne savjete o uređenju doma za koje će na sajmu biti dostupni Petrokovi stručnjaci. Sve posjetitelje također očekuju bogat zabavni program kao i nagradne igre.

 

Komentari