Hrvatska VAPI ZA LIDERIMA, a LIDERA NEMA! Zastupnicima je pun kufer predsjednika stranaka! Hrvatska VAPI ZA LIDERIMA, a LIDERA NEMA! Zastupnicima je pun kufer predsjednika stranaka!
BRANEĆI SE od optužbi, BANDIĆ IZVALIO bolnu ISTINU:

Hrvatska VAPI ZA LIDERIMA, a LIDERA NEMA! Zastupnicima je pun kufer predsjednika stranaka!

Zagreb 8. siječnja 2019. Promise.hr

”Goebbels bi pozavidio na rečenici ‘kontaktirali su me neki, nudili 3 milijuna kuna, ali mi se nitko nije javio”’, rekao je Bandić i više... Hrvatska VAPI ZA LIDERIMA, a LIDERA NEMA! Zastupnicima je pun kufer predsjednika stranaka!

”Goebbels bi pozavidio na rečenici ‘kontaktirali su me neki, nudili 3 milijuna kuna, ali mi se nitko nije javio”’, rekao je Bandić i više puta rekao da za Gordana Marasa ni cijela obitelj neće glasati i da ni na porti ne bi mogao raditi. ”To je mentalitet Zorana Milanovića”, naglasio je Bandić

Nakon mnogih dolazaka u njegov Klub zastupnika u Saboru, ali i jučerašnjeg odlaska Reformista, zagrebački gradonačelnik i predsjednik stranke BM 365 – Stranka rada i solidarnosti, Milan Bandić danas je održao konferenciju za novinare.

I premda ga je veći dio medija unaprijed osudio kao onoga koji koruptivnim metodama kupuje zastupnike, zagrebački gradonačelnik je u današnjem istupu, čini se, poprilično točno detektirao jedan od glavnih razloga odlaska mnogih zastupnika iz dojučerašnjih političkih stranaka, a o čemu se u javnosti malo ili nimalo ne govori (uz, dakako, prelaske zbog mogućih koruptivnih razloga).

”Zastupnicima je pun kufer predsjednika stranaka! ‘Hrvatska vapi za liderima, a lidera nema”, istaknuo je Bandić te dodao da im je u zadnja tri mjeseca pristupilo 250 ljudi iz drugih stranaka.

Kazao je da nikad nije doživio takav presing kao u posljednjih tjedan dana te da mu to daje potvrdu da je potpuno u pravu.

”Kad prelaze drugima, ništa, a kad prelaze Bandiću, onda tu nešto smrdi. Kad Dumbović, koji je zahvaljujući meni u Saboru, napusti Klub, onda je sve u redu”, naglasio je.

Zahvalio je Mladenu Madjeru, koji je, kako je rekao, prepoznao rad i solidarnost.

”Da je gospodin Beljak bio toliko na televiziji kao sada, HSS bi bio na 8 posto”, rekao je Madjer, koji zamjera šefu bivše stranke što stranku vodi centralistički. Objasnio je da izjava ”moram misliti na sebe” značio njegov politički angažman. O vreći novca Madjer je rekao da je Beljak vjerojatno mislio na vreću smeća koju je istresao u sabornici.

O zapošljavanju njegovih kćeri rekao je da je jedna koja je visokoobrazovana dobila posao u gradskoj upravi na javnom natječaju. ”Za drugu za koju kažu da radi u ZET-u, ne znam jedino ako je ZET u Osijeku, gdje ona živi već 8 godina”, rekao je i odbacio tvrdnje da ga je Stjepan Kožić ucjenjivao.

Na pitanje jesu li ga zvali iz USKOK-a, Bandić je rekao da mu se sve to gadi i da će se odazvati ako ga budu zvali. ”Nemam potrebe ići odgovarati na te bedastoće i gluposti”, odgovorio je Bandić. ”Deplasirano je i smiješno, Goebbels bi pozavidio na rečenici ‘kontaktirali su me neki, nudili 3 milijuna kuna, ali mi se nitko nije javio”’, rekao je Bandić i više puta rekao da za Gordana Marasa ni cijela obitelj neće glasati i da ni na porti ne bi mogao raditi. ”To je mentalitet Zorana Milanovića”, naglasio je.

Dodao je da bez njegove stranke ne bi bilo Vlade i ne bi bio usvojen proračun. Demantirao je tvrdnje da svi u njegovu Klubu moraju podržavati Vladu Andreja Plenkovića, no dodao je kako moraju podržavati kvalitetne projekte za Zagreb i Hrvatsku.

Rekao je da će možda već idući tjedan nadoknaditi Dumbovićev odlazak, ironično naglasivši da su Reformisti velika stranka.

I ovaj se put Bandić obrušio na novinare. Rekao im je da su nepristojni, novinarku je neprimjereno nazvao “dušo”, a dvjema kolegicama poručio je da grakću kao vrane”, navodi portal Dnevnik.hr u svom izvješću s današnje press konferencije.

 

Komentari