IDU PO TRI MANDATA?! U sat vremena na samo jednom štandu, Kolakušićeva je lista, tvrde, prikupila čak 250 potpisa IDU PO TRI MANDATA?! U sat vremena na samo jednom štandu, Kolakušićeva je lista, tvrde, prikupila čak 250 potpisa
TweetEmailPrint Antikorupcija.hr piše da bi, prema rezultatima nezavisnih istraživanja, Kolakušićeva lista, kako stvari sada stoje, trebala dobiti tri mandata u EU parlamentu, dok bi... IDU PO TRI MANDATA?! U sat vremena na samo jednom štandu, Kolakušićeva je lista, tvrde, prikupila čak 250 potpisa


Antikorupcija.hr piše da bi, prema rezultatima nezavisnih istraživanja, Kolakušićeva lista, kako stvari sada stoje, trebala dobiti tri mandata u EU parlamentu, dok bi HDZ prema istom izvoru trebao dobiti četiri mandata, Živi zid, Most i Start po jedan mandat, a SDP dva mandata

Građanska inicijativa Građani za Mislava Kolakušića u utorak navečer, 26. ožujka, pozvala je građane da davanjem svojih potpisa podupru izlazak na izbore za Europski parlament neovisne liste suca Mislava Kolakušića. Danas oko podne (u srijedu 27. ožujka) objavili su da je odaziv građana odličan te da bi već danas mogli prikupiti svih 5000 potrebnih potpisa!

I dalje pozivaju građane da na navedenoj web stranici www.gradjanizamislava.org  skinu obrazac, sakupe potpise i pošalju ih na adresu inicijative do 5. travnja, kako bi stigli na vrijeme, te kako bi i velikim brojem prikupljenih potpisa pokazali koliku podršku imaju kod hrvatskih građana.

”Krećemo! Građanska inicijativa Građani za Mislava Kolakušića pokreće akciju prikupljanja potpisa za kandidaturu neovisne liste suca Mislava Kolakušića na predstojećim izborima.

Potrebno nam je minimalno 5.000 potpisa u sljedećih 14 dana. Sutra su naši volonteri u 6 gradova, a sve informacije o lokacijama možete pronaći na web stranici www.gradjanizamislava.org. Informacije o lokacijama infopultova ažurirat će se svakodnevno.

I sami se možete uključiti u prikupljanje potpisa kada Državno izborno povjerenstvo objavi obrasce za skupljanje potpisa podrške. Svaki potpis je bitan jer je dokaz koliko nas ima spremnih za promjene.

Sve informacije bit će pravovremeno objavljene na web stranicama inicijative kao i na facebook stranici”, objavljeno je sinoć na Facebook stranici Građani za Mislava Kolakušića

Danas, pak, oko podne, na FB stranici Podrška sucu Mislavu Kolakušiću osvanula je vijest da samo na jednom štandu u Zagrebu svaku minutu prikupe četiri do pet potpisa građana.

”Kako stvari stoje već danas ćemo prikupiti 5000 potpisa. U sat vremena samo na Jelačić placu podršku je Kolakušiću dalo 250 građana”, stoji u objavi na stranici koja podupire suca.

Inače Antikorupcija.hr, portal udruge koju vodi sudac Kolakušić, objavio je prije nekoliko dana da su volonteri  proveli na vrlo velikom uzorku nezavisno istraživanje političkih preferencija hrvatskih građana te da je prema tom istraživanju Kolakušićeva nezavisna lista druga najjača lista u Hrvatskoj, odmah iza HDZ-a.

Antikorupcija.hr piše da bi, prema rezultatima istraživanja, Kolakušićeva lista trebala dobiti čak tri mandata u EU parlamentu, dok bi HDZ prema istom izvoru trebao dobiti četiri mandata, Živi zid, Most i Start po jedan mandat, a SDP dva mandata.

Zanimljivo da agencije koje za velike medije rade slična istraživanja niti nakon javne objave Kolakušića da idu na izbore, njegovu listu još uvijek ne uzimaju u obzir…, što ponovno baca sumnju da pojedine agencije ne objavljuju realne rezultate, već da jednima umjetno podižu, a drugima ruše rejting (i rezultati nedavnih izbora u Lici osramotili su agencije koje na osnovu sumnjivih anketa prognoziraju rezultate izbora).

FOTO: FB stranica Podrška sucu Mislavu Kolakušiću, Antikorupcija.hr