Istinskim vladarima RH Vučić poslužio da skrije SVE VIDLJIVIJI PROJEKT PLJAČKE i UNIŠTENJA Hrvatske Istinskim vladarima RH Vučić poslužio da skrije SVE VIDLJIVIJI PROJEKT PLJAČKE i UNIŠTENJA Hrvatske
TweetEmailPrint Ne zaboravimo da su do Vučića glavne teme bili novi dokazi velike pljačke kroz lex Agrokor, činjenica da je bivša tvrtka povjerenika Ramljaka... Istinskim vladarima RH Vučić poslužio da skrije SVE VIDLJIVIJI PROJEKT PLJAČKE i UNIŠTENJA Hrvatske


Ne zaboravimo da su do Vučića glavne teme bili novi dokazi velike pljačke kroz lex Agrokor, činjenica da je bivša tvrtka povjerenika Ramljaka u tajnosti dobila posao vrijedan milijun kuna mjesečno! Pisalo se o nužnosti smjene Martine Dalić zbog  pogodovanja, kao i o namjeri ministra Bošnjakovića  da zaštiti ‘zakon ubojicu’, kako bi se povlašteni i dalje bogatili na račun većine građana,  makar to značilo i totalnu propast Hrvatske… Trebala je pasti Vlada, no došao je Vučić

Nakon nekoliko dana medijskog cirkusa oko dolaska Aleksandra Vučića, u trenutku kada nipošto nije trebao dolaziti – zbog brojnih protu-hrvatskih incidenata u njegovoj režiji – poput onog s izložbom o Jasenovcu i ponuđenim lažima o genocidnim Hrvatima (opet pumpali neistinu o 700.000 žrtava), pomalo su se iskristalizirali pravi razlozi pozivanja srbijanskog predsjednika u Zagreb.

Jer osim što je sada svima jasno da je hrvatska predsjednica ipak samo pijun u rukama svjetskih moćnika – jer je na njihov mig pozvala ratobornog susjeda te je odmah potom izjavom o marginalnim skupinama ponizila branitelje koji su prosvjedovali protiv dolaska nekadašnjeg bliskog Šešeljevog suradnika…, sve je jasnije da je i istinskim vladarima (pljačkašima) Hrvatske kao naručen došao u Hrvatskoj omraženi Vučić, kako bi dokazi o nastavku velike pljačke hrvatskih građana u njihovoj režiji pali u posve drugi plan.

Dalić i Bošnjaković trebali su pasti

Ne zaboravimo da su do Vučića, glavne teme u Hrvatskoj bili novi dokazi velike pljačke kroz lex Agrokror, odnosno činjenica da je bivša tvrtka glavnog povjerenika Ante Ramljaka (ovo bivša ne treba shvaćati preozbiljno) kroz lex Agrokor dobila posao sasvjetovanja vrijedan milijun kuna mjesečno! Ili, 250 tisuća kuna tjedno!!!

Pisalo se o nužnosti smjene Marine Dalić, zbog skandalozne činjenice da je zakon, koji je – kako su tvrdili pojedini mediji – pisan potajno u njezinu stanu, u stvari tek pokriće za daljnju pljačku vjerovnika i Agrokora te hrvatskih građana te za neviđeni grabež od strane povlaštenih pojedinaca.

Ne zaboravimo, osim toga, da su prije Vučića mediji masovno pisali o sramotnim izjavama ministra Bošnjakovića i njegovoj namjeri da zaštiti ‘zakon ubojicu‘ do daljnjega, odnosno zatezne kamate, skupe odvjetničke i javnobilježničke tarife, kako bi se povlašteni i dalje mogli bogatiti na račun većine građana, pa makar to značilo daljnje izumiranje te totalnu propast Hrvatske!

U centru pažnje bila je i skandalozna namjera Vlade RH da ugasi Rafineriju nafte Sisak, iako čelnici Stožera za obranu Rafinerije nude podatke prema kojima Rafinerija posluje profitabilno. Predrag Sekulić i njegovi suradnici kategorički tvrde, naime, da Mađari knjigovodstvenim makinacijama pozitivne rezultate prikazuju negativnima, kako bi imali argumente za gašenje pogona kojega su, prema ugovoru, trebali modernizirati, iako to nikada nisu učinili!

I baš kada su ove, kao i mnoge druge afere, trebale iznjedriti i logično pitanje nužnosti ostavke cijele Plenkovićeve vlade te prijevermenih parlamentarnih izbora…, kao naručen im je došao posjet Vučića te silna medijska pompa koja ga prati.

Vučić naprijed, prave bitke u pozadini

Ne zaboravimo da se u politici ništa na događa slučajno, makar se ponekad mnogi događaji takvima čine…

Dobro su to zamijetilii tek pojedini analitičari, poput kolege Marina Vlahovića koji je uočio da ‘suprotno od najavljenog, Vučić nije pozvan u Hrvatsku zato da bi se smirile, već podigle tenzije‘ (kako bi ispod radara prošle mnoge druge neugodne vijesti i događaji), a sličan zaključak ponudio je i ekonomist te saborski zastupnik Ivan Lovrinović prije nekoliko dana, u objavi na Facebooku.

”Svakako sam za razgovore jer se samo tako mogu rješavati problemi koji opterećuju naše odnose sa susjedima. No, razgovori moraju biti pažljivo pripremljeni i ozbiljni.
Ovaj razgovor i posjet predsjednika Srbije A.Vučića nije pripremljen za istinsko rješavanje sporova jer se iz aviona vidi orkestracija podizanja tenzija sa izjavama koje truju međusobne odnose.  Ne bi me iznenadilo da bude i kakav kontrolirani incident.

Jedno je jasno; što su problemi u Agrokoru veći tenzije sa susjedima, prije svega Slovencima i Srbima su veće. Posjet predsjednika Srbije, A. Vučića je očito (ne)pripremljen i u pogrešno vrijeme. No, bitno je što više podgrijati strasti s jedne i druge strane, da bi se pravi problemi i akteri ostavili po strani. Čemu sve ovo?

Kontinuitet projekta pljačke i uništenja države i naroda

Ono što je na domaćoj političkoj sceni jasno jest da se ništa ne rješava i ne donose potrebne odluke. Bijeg od takvih poteza i kupovanje vremena znak su da vladajući nisu dorasli postojećim problemima i da se u pozadini vode bitke oko budućnosti Agrokora na nekoliko razina”, zaključio je Lovrinović, još 11. veljače, dakle dan uoči naručenog dolaska predsjednika Srbije u Hrvatsku.

I sada, kada je navedene skandale prekrila pompa oko neočekivanog dolaska bivšeg radikala i četnika, kreatori zla nastavit će s dugoročnim projektom sustavne pljačke i uništavanja Republike Hrvatske.

Događaji koji će uslijediti i koji predstavljaju tek kontinuitet projekta pljačke i uništavanja države i naroda (na što godinama upozoravaju sudac Mislav Kolakušić, pojedini aktivisti, zviždači te dubinski analitičari), samo će, nažalost, potvrditi ovu tezu.

No, ni to neće trajati vječno, makar se mnogima čini da će Hrvatska doista šaptom pasti…

OTKRIVAMO! Bivša Ramljakova tvrtka, u samo deset mjeseci, na Agrokoru zaradila više nego u zadnjih 10 godina zajedno!