JUTARNJI opet raspalio po KOLAKUŠIĆU, no učinak je suprotan od očekivanog; pročitajte što im čitatelji poručuju JUTARNJI opet raspalio po KOLAKUŠIĆU, no učinak je suprotan od očekivanog; pročitajte što im čitatelji poručuju
TweetEmailPrint ‘Prvo pišete da nema imovine, a onda da ima gomilu prijavljene ušteđevine .’Klasično režimsko piskaranje Jutarnjeg protiv neprijatelja ovog kriminalnog režima i sramota... JUTARNJI opet raspalio po KOLAKUŠIĆU, no učinak je suprotan od očekivanog; pročitajte što im čitatelji poručuju


‘Prvo pišete da nema imovine, a onda da ima gomilu prijavljene ušteđevine .’Klasično režimsko piskaranje Jutarnjeg protiv neprijatelja ovog kriminalnog režima i sramota od novinarstva’.‘Cijena članka 299,99 kn s popustom!’ ‘Novinarka je osvetoljubiva i pristrana. Njeno piskaranje je nebitno kao i ona i njeni poslodavci i naredbodavci.’ ‘Tko je naručio sramoćenje suca, zna se tko su vlasnici medija u RH’.’Zanimljivo kako se jutarnji list na neke stranke ili pojedince vrlo detaljno fokusira’. ‘Važem vaše argumente, važem Kolakušićeve. Sorry. Izgubili ste. Kaže se: ne češe se onaj kojega ne svrbi’. ‘Kad vidim kako Sessa i Turudić skaču protiv njega, nekako sam uvjeren da je u pravu i da ih je baš pogodio u živac’, pišu, između ostaloga, čitatelji ispod teksta

Jutanji list, dnevne novine koje godinama nisu pisale o najvećem hrvatskom problemu – stotinama tisuća blokiranih građana, zločinačkom ovršnom zakonu te brojnim tragedijama koje je taj zakon prouzročio, opet se bave sucem koji je, za razliku od Jutarnjeg, javno progovorio o hrvatskim zakonima osmišljenim za pljačku građana.

U tekstu ‘PRAVEDNIK U BORBI PROTIV KORUPCIJE ILI NOVO LICE POPULIZMA Portret suca koji će se kandidirati za EU izbore, a ne želi se odreći sudačke dužnosti‘, novinarka Slavica Lukić ponovno se, s ne baš uvjerljivom pričom, obrušila na suca Trgovačkog suda u Zagrebu, pokušavajući, čini se, poljuljati njegov ugled borca za pravdu.

No, sudeći prema komentarima ispod teksta, Kolakušiću je, nanamjerno, učinila veliku uslugu.

Jer dok je ispod ranijih tekstova Jutarnjeg o Kolakušiću još i bilo čitatelja (mada u manjini) koji su u komentarima branili stavove autora teksta, te kritizirali Kolakušićeve postupke, sada su gotovo svi stali na stranu napadnutog suca!

Jutarnji je tako, ustrajavajući na blaćenju Kolakušića, polučio, čini se, suprotni učinak od onoga što su, prema svemu sudeći, namjeravali: rade mu veliku i pritom – besplatnu reklamu!

”Prvo pišete da nema imovine, a onda da ima gomilu prijavljene ušteđevine.
Klasično režimsko piskaranje Jutarnjeg protiv neprijatelja ovog kriminalnog režima i sramota od “novinarstva”.
”Cijena članka 299,99 kn s popustom!”
”Novinarka je osvetoljubiva i pristrana. Njeno piskaranje je nebitno kao i ona i njeni poslodavci i naredbodavci.
”Tko je naručio sramoćenje suca, zna se tko su vlasnici medija u RH”
”Zanimljivo kako se jutarnji list na neke stranke ili pojedince vrlo detaljno fokusira”.
”Dati ću mu glas jer netko mora biti spas od sve ove bande do sada..”
Važem vaše argumente, važem Kolakušićeve. Sorry. Izgubili ste. Kaže se: ne češe se onaj kojega ne svrbi”.
”Kad vidim kako Sessa i Turudić skaču protiv njega, nekako sam uvjeren da je u pravu i da ih je baš pogodio u živac”.
”Kolakušića pratim od Linića i predstečajnih nagodbi. Koliko sam primijetio cijelo vrijeme je na istim pozicijama i cijelo vrijeme govori protiv vladajućih, lijevih ili desnih nije bitno. Koliko znam, jedini je sudac koji otvoreno govori o stanju u pravosuđu. Možda sam naivan, ali ja tu ne vidim namještaljku njega i ovih koji ga svim silama pokušavaju diskredirati”.
”Propagandni pamfletić usmjeren protiv Kolakušića napisan s ciljem da se uvjeri građane da postojeće stanje nema alternativu. Postojeće stanje je upravo ono što Jutarnji i ostali mainstream mediji žele održati jer su ga upravo oni zajedno s glavnim političkim akterima HDZ-om i SDP-om kreirali svih ovih godina. Upravo su oni glavni čuvari postojećih političkih odnosa čija im promjena ni u kom slučaju ne odgovara jer su godinama stvarali koruptivno-klijentelistički sustav kojim, zbog svoje koristi, uništavaju budućnost i svaku mogućnost dostojanstvenog života većini građana”.
”Kaj je, Jutarnji, panika? Nema bolje reklame od toga da jutarnji pljuje po tebi, onda možeš biti siguran da radiš nešto dobro”, napisali su, između ostaloga, čitatelji Jutarnjeg lista ispod teksta o sucu Mislavu Kolakušiću. 
I gotovo svi ostali komentari su u sličnom tonu, a komentara ispod teksta, iz sata u sat, ima sve više…
Cijeli tekst Jutarnjeg lista te sve ostale komentare ispod teksta možete pročitati OVDJE.

Komentari