Kolaboracijska platforma VOLUM3 Kolaboracijska platforma VOLUM3
Inovativno softversko rješenje

Kolaboracijska platforma VOLUM3

Dom i gradnja 24. travnja 2019. Promise.hr

Volum3 d.o.o. realizirao je projekt komercijalizacije inovativnog softverskog rješenja pod nazivom: „Kolaboracijska platforma Volum3“. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni... Kolaboracijska platforma VOLUM3

Volum3 d.o.o. realizirao je projekt komercijalizacije inovativnog softverskog rješenja pod nazivom: „Kolaboracijska platforma Volum3“. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program Konkurentnost i kohezija.

Službeno predstavljanje projekta za uzvanike održati će se 30. travnja u dvorani 3, Kaptol Boutique Cinema kina u Zagrebu.
Ukupna vrijednost projekta je 2.055.206,39 kn, dok je iz Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, operativnog programa Konkurentnost i kohezija za njegovu realizaciju dodijeljeno bespovratnih sredstava u iznosu od 1.473.953,00 kn.

Projekt je proveden u razdoblju od 01.11.2017. do 01.05.2019. i sastojao se od 4 elementa: dovršetak i prilagodba razvijanog proizvoda zahtjevima tržišta, komercijalizacije proizvoda, promidžbe i vidljivosti te upravljanja projektom i administracije.
Mentori na projektu su bili hrvatski arhitekti s više od 20 godina iskustva u vođenju i realizaciji milijunskih projekata, pretvaranju inovativnih ideja u stvarnost te upravljanju timovima, Saša Begović, Silvije Novak i Tatjana Grozdanić Begović.

Projekt je imao za cilj stavljanje na tržište proizvoda koji predstavlja apsolutnu novost, uvelike olakšava realizaciju arhitektonskih projekata, skraćuje vrijeme provedbe te bitno smanjuje troškove svih timova na projektu. Razvijena platforma omogućava digitalnu transformaciju arhitektonskih projekata – projektiranje, izvođenje, opremanje i nadzor. Svi nacrti i projektna dokumentacija su aktualni i dostupni sa svih uređaja, a zahvaljujući modulu za kreiranje zadataka, dodijeljeni zadaci su vidljivi direktno na nacrtima.

Modul „Katalog proizvoda“ daje ovoj platformi bitnu konkurentnu prednost pred ostalima na tržištu. Radi se o velikoj bazi aktualnih materijala i proizvoda koje arhitekt može direktno uvrstiti na projekt te jednim klikom kreirati knjigu specifikacija povezanu s troškovnicima i planom prostorija.

Razvijena platforma pruža jednostavno poslovno rješenje za arhitekta, proizvođača proizvoda i materijala i za investitora. Klijenti će dobiti kvalitetniju i povoljniju uslugu, a lokalna zajednica će imati koristi od povećanja gospodarske aktivnosti.

Više o razvoju projekta može se saznati na službenoj web stranici: www.volum3.com.

Projektni tim:
Olja Gešvind, provedba projekta i izvještavanje, Volum3 d.o.o.
Jelenko Hercog, dizajner, Volum3 d.o.o.
Danilo Mrdak, analitičar podrške krajnjim korisnicima, Volum3 d.o.o.
Zrinka Vrkić, dipl. arhitekt, Volum3 d.o.o.
Maja Grozdanić, voditelj promo aktivnosti, Volum3 d.o.o.
Zlatan Hanžek, upravljanje projektom, ZH SAVJETOVANJE
Filip Patčev, programiranje i testiranje softverskog sustava, ZVIZ
Boris Kremenović, programiranje i testiranje softverskog sustava, ZVIZ
Petar Pavić, analiza tržišta te izrada komunikacijske strategije i marketing plana s
kampanjom, STAR DIGITAL d.o.o.

Šifra projekta: KK.03.2.2.01.0161

Sadržaj ovog dokumenta isključiva je odgovornost Volum3 d.o.o

Komentari