”Na prosvjedu ispred DORH-a iznijet ćemo dokaze da DORH sustavno godinama štiti kriminal i korupciju” ”Na prosvjedu ispred DORH-a iznijet ćemo dokaze da DORH sustavno godinama štiti kriminal i korupciju”
TweetEmailPrint ”O cijelom slučaju snimam i video u kojem ću javno, temeljem dokaza koji su dostupni na internetu, prozvati 20 članova naše pravosudne mafije”,... ”Na prosvjedu ispred DORH-a iznijet ćemo dokaze da DORH sustavno godinama štiti kriminal i korupciju”


”O cijelom slučaju snimam i video u kojem ću javno, temeljem dokaza koji su dostupni
na internetu, prozvati 20 članova naše pravosudne mafije”, stoji u najavi prosvjeda te u dokumentu u privitku najave koju potpisuje Ante Vranković, iz Udruge za zaštitu žrtava hrvatskoga pravosuđa Veronika Vere

Udruga za zaštitu žrtava pravosuđa Veronika Vere i Inicijativa Sudstvom ogorčeni građani sutra (u petak 25. rujna), s početkom u 9 sati organizraju prosvjed ispred sjedišta DORH-a u Zagrebu.

”U jeku Afere Janaf, koja je pokazala bizaran rad DORH-a do te mjere da je o tome javno kritički govorio i predsjednik Milanović, pred DORH-om u Gajevoj 30 se sutra (petak 25. rujna) od 9 sati održava prosvjed Udruga za zaštitu žrtava pravosuđa Veronika Vere i inicijative Sudstvom ogorčeni građani.

Pozivamo vas da popratite prosvjed na kojem će biti izneseni nepobitni dokazi da DORH sustavno i svjesno godinama štiti kriminal i korupciju, te će u tom smislu biti navedena i konkretna imena osoba iz pravosuđa, njih 20, koje čine kaznena djela i koje štite te počinitelje.

O cijelom slučaju snimam i video u kojem ću javno, temeljem dokaza koji su dostupni
na Internetu, prozvati 20 članova naše pravosudne mafije”, stoji u najavi prosvjeda te u dokumentu u privitku najave koju potpisuje Ante Vranković, iz Udruge za zaštitu žrtava hrvatskoga pravosuđa Veronika Vere.

 

Komentari