NAPLATA RADI NAPLATE: Uvodi se plaćanje parkinga i na Jarunu, Prečkom, Malešnici i drugim rubnim kvartovima?! NAPLATA RADI NAPLATE: Uvodi se plaćanje parkinga i na Jarunu, Prečkom, Malešnici i drugim rubnim kvartovima?!
Je li na pomolu novi #harač u Zagrebu?”, napisao je zastupnik Tomislav Stojak te objavio presliku poziva gradonačelnika Bandića na današnji sastanak, na kojem jasno piše... NAPLATA RADI NAPLATE: Uvodi se plaćanje parkinga i na Jarunu, Prečkom, Malešnici i drugim rubnim kvartovima?!

Je li na pomolu novi #harač u Zagrebu?”, napisao je zastupnik Tomislav Stojak te objavio presliku poziva gradonačelnika Bandića na današnji sastanak, na kojem jasno piše da je druga točka dnevnog reda: ”Uvođenje naplate parkiranja na cijelom području grada Zagreba”. Krajem kolovoza Zagreb je, podsjetimo, već proširio zone naplate parkiranja

Tomislav Stojak, zstupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, najavio je na Facebooku mogućnost uvođenja naplate parkiranja na cijelom području Zagreba (!), dakle i u kvartovima na periferiji grada poput Jaruna, PrečkogMalešnice…., gdje nema velikih gužvi i gdje, uglavnom, ima dovoljno parkirališnih mjesta.

”Na Velesajmu će se u utorak održati sastanak gradonačelnika, gradske uprave i Holdinga s predsjednicima gradskih četvrti i mjesnih odbora. Osim vječne teme otpada, jako je zanimljiva točka 2. dnevnog reda!

Da li je na pomolu novi #harač u Zagrebu?”, napisao je Stojak te objavio presliku poziva na sastanak, na kojem jasno piše da je druga točka dnevnog reda: ”Uvođenje naplate parkiranja na cijelom području grada Zagreba’‘.

Krajem kolovoza Zagreb je, podsjetimo, proširio zone naplate parkiranja. Tako je od 2. rujna, u prvoj zoni cijela Medvedgradska te Mlinarska ulica.

U drugu zonu ušli su Središće, Savica i Medveščak. U trećoj zoni plaća odnedavno je i arkiralište uz autobusni terminal na Vrapčanskoj aleji, oko doma zdravlja u Vrabečaku 4, uz Tržnicu Vrapče te na Szabinu odvojku.

Komentari