ODUŠEVILA HRVATE Blanka Vlašić u crkvi u Mainzu: Bez vjere i molitve ništa ne bih postigla ODUŠEVILA HRVATE Blanka Vlašić u crkvi u Mainzu: Bez vjere i molitve ništa ne bih postigla
Blanka je sa oltara govorila kako je upravo uz veliku vjeru i molitvu uspjela u životu sve ostvariti i posložiti na svoje mjesto, zbog... ODUŠEVILA HRVATE Blanka Vlašić u crkvi u Mainzu: Bez vjere i molitve ništa ne bih postigla

Blanka je sa oltara govorila kako je upravo uz veliku vjeru i molitvu uspjela u životu sve ostvariti i posložiti na svoje mjesto, zbog čega je danas izuzetno zahvalna Isusu. I zato u svakoj prigodi javno naglašava i svjedoči to svoje iskustvo vjere koja je danas vodi kroz život

Naša proslavljena sportska zvijezda Blanka Vlašić svojim svjedočenjem vjere oduševila je brojne Hrvate koji su se okupili u mjesnoj crkvi u Mainzu, koja je za ovu prigodu bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

A Blanka je sa oltara govorila kako je upravo uz veliku vjeru i molitvu uspjela u životu sve ostvariti i posložiti na svoje mjesto, zbog čega je danas izuzetno zahvalna Isusu. I zato u svakoj prigodi javno naglašava i svjedoči to svoje iskustvo vjere koja je danas vodi kroz život.

Susret sa Blankom i njezino svjedočenje trajalo je dva sata, a nazočni su Blanku u više navrata od srca nagradili dugačkim pljeskom uz izraze divljenja njezinoj vjeri i sportskom uspjehu.

U ime Hrvata i crkve u Mainzu zahvalio joj se fra Ante Bilić, voditelj Hrvatske katoličke župe u ovom prijateljskom gradu na obali Rajne, koja već više od 50 godina djeluje sa puno uspjeha u prezentaciji vjere i Hrvatske, među njemačkim domaćinima i ima odličnu suradnju sa Njemačkom biskupskom konferencijom.

Velika sportska zvijezda nakom mise i svjedočanstva nastavila je zabavno druženje sa mladima u misiji Mainz, a vijest o tom događaju i fotografije proslijedio nam je naš suradnik,  Zoran Paškov, glavni urednik portala Cro Press.

 

Komentari