Otvaraju se Drive in ljekarne na istoku, zapadu, jugu i sjeveru grada Zagreba Otvaraju se Drive in ljekarne na istoku, zapadu, jugu i sjeveru grada Zagreba
Drive in ljekarna povećava dostupnost ljekarničkih usluga osobama koje im inače ne mogu jednostavno pristupati (slabije pokretne osobe, roditelji s malom djecom i dr.).... Otvaraju se Drive in ljekarne na istoku, zapadu, jugu i sjeveru grada Zagreba

Drive in ljekarna povećava dostupnost ljekarničkih usluga osobama koje im inače ne mogu jednostavno pristupati (slabije pokretne osobe, roditelji s malom djecom i dr.). Dovoljno je pozvoniti da bi vam ljekarnik/ca kroz prozorčić  izdao(la) lijek, a da pritom ne morate izlaziti iz automobila niti  ulazite u prostor ljekarne

U zagrebačkoj Dubravi, u Retkovcu,  Aleja lipa 2a, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić danas je predstavio prvu Drive in gradsku ljekarnu.

Do svibnja ove godine, na sjeveru, jugu i zapadu grada, tamo gdje nam tehnički i okolišni čimbenici dopuste, otvorit ćemo nove  Drive in ljekarne’, najavio je gradonačelnik Bandić napominjući kako u Zagrebu ljekarnička djelatnost stoluje preko 14 stoljeća, odnosno od 1355.
Prema riječima Nade Jambrek, ravnateljice Gradske ljekarne Zagreb, tradicionalnu ulogu ljekarne svakodnevno prilagođavaju potrebama svojih sugrađana, uvode se  nove usluge i inzistira se na njihovoj kvaliteti. Drive in ljekarna također povećava dostupnost ljekarničkih usluga osobama koje im inače ne mogu jednostavno pristupati (slabije pokretne osobe, roditelji s malom djecom i dr.). Dovoljno je pozvoniti da bi vam ljekarnik/ca kroz prozorčić  izdao(la) lijek, a da pritom ne morate izlaziti iz automobila niti  ulazite u prostor ljekarne.
Osim posve novog
Drive in koncepta, Gradska ljekarna Zagreb je na istoj lokaciji u Retkovcu postavila i tzv. pametnu klupu koja, osim za odmor, služi za punjenje mobitela ili tableta s pomoću solarne energije.
Ljekarnička skrb što je pruža Gradska ljekarna Zagreb upotpunjena je novom, modernom i inovativnom uslugom čime dokazuje zašto je jedna od najdugovječnijih hrvatskih ljekarničkih institucija.

 

Komentari