Počeli DANI ZAGREBAČKIH TREŠANJA, zbog obilja sunca, ove godine slađe su no ikada Počeli DANI ZAGREBAČKIH TREŠANJA, zbog obilja sunca, ove godine slađe su no ikada
TweetEmailPrint Nakon šest godina koje su obilježene nepovoljnim vremenskim uvjetima i nepogodama napokon imamo plodnu godinu u kojoj smo proizveli 400 tona trešanja, rekao... Počeli DANI ZAGREBAČKIH TREŠANJA, zbog obilja sunca, ove godine slađe su no ikada


Nakon šest godina koje su obilježene nepovoljnim vremenskim uvjetima i nepogodama napokon imamo plodnu godinu u kojoj smo proizveli 400 tona trešanja, rekao je predsjednik Udruge ZG TREŠNJA Zlatan Kljaković Gašpić, te dodao da će se trešnje osim u Zagrebu i Hrvatskoj ove godine jesti i u Sloveniji

Na Trgu kralja Tomislava zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, zajedno sa članicom Udruge ZG TREŠNJA Majom Herceg, otvorio je 13. manifestaciju Dani zagrebačkih trešanja.

Nakon šest godina koje su obilježene nepovoljnim vremenskim uvjetima i nepogodama napokon imamo plodnu godinu u kojoj smo proizveli 400 tona trešanja, rekao je predsjednik Udruge ZG TREŠNJA Zlatan Kljaković Gašpić, te dodao da će se trešnje osim u Zagrebu i Hrvatskoj ove godine jesti i u Sloveniji.

Uz Zagrebački sirek i Jagodicu purgericu imamo i Zagrebačku trešnju, istaknuo je gradonačelnik Bandić te pozvao sve sugrađane da na 13 lokacija u gradu kupuju trešnje najboljih proizvođača u cijeloj Hrvatskoj.