Položili vijence kod Spomenika poginulim i nestalim braniteljima – djelatnicima ZET-a Položili vijence kod Spomenika poginulim i nestalim braniteljima – djelatnicima ZET-a
Spomen ploča ispred koji je položeno cvijeće, podignuta je 2006. i posvećena trinaestorici poginulih i dvojici nestalih branitelja – djelatnika ZET-a U povodu Dana... Položili vijence kod Spomenika poginulim i nestalim braniteljima – djelatnicima ZET-a

Spomen ploča ispred koji je položeno cvijeće, podignuta je 2006. i posvećena trinaestorici poginulih i dvojici nestalih branitelja – djelatnika ZET-a

U povodu Dana državnosti, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je položio vijenac i zapalio svijeću kod Spomenika poginulim i nestalim braniteljima – djelatnicima ZET-a.

”Sutra slavimo samostalnu i suverenu Hrvatsku, odajemo počast poginulim i nestalim koji su položili svoje živote na Oltar domovine. Ovo je prigoda da im se kaže vječna hvala, jer zbog njih danas živimo u miru i slobodi”, istaknuo je gradonačelnik Bandić.

Predsjednik Gradske skupštine Drago Prgomet kazao je kako nam je svima zadaća nastaviti graditi slobodno i pošteno društvo. Time najbolje iskazujemo zahvalnost onima koji su dali svoje živote u Domovinskom ratu za taj cilj.

Vijence su položili i izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske Ante Deur, predsjednik Gradske skupštine Drago Prgomet, Uprava ZET-a i Udruga branitelja grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga.

Spomen ploča ispred koji je položeno cvijeće, podignuta je 2006. i posvećena trinaestorici poginulih i dvojici nestalih branitelja – djelatnika ZET-a.

Komentari