POMOZIMO UDOMLJENOJ DJECI, darujmo im tenisice, odjeću, lopte, pribor za školu i drugo POMOZIMO UDOMLJENOJ DJECI, darujmo im tenisice, odjeću, lopte, pribor za školu i drugo
Prikupljaju se stvari koje su djeci (od novorođenčadi do 18 godina) potrebne za odrastanje i razvoj kao npr.odjeća, obuća, pribor za školu, sport (bicikli,... POMOZIMO UDOMLJENOJ DJECI, darujmo im tenisice, odjeću, lopte, pribor za školu i drugo

Prikupljaju se stvari koje su djeci (od novorođenčadi do 18 godina) potrebne za odrastanje i razvoj kao npr.odjeća, obuća, pribor za školu, sport (bicikli, role, lopte…) i elektronika (računala, laptopi, tableti, mobiteli…), uz napomenu da se činom doniranja ne rješavamo viška iz ormara, podruma i tavana, već darujemo od srca stvari koje su toj djeci potrebne

Organizatori humanitarnog projekta Biblija365 organiziraju ovu subotu (24. Lipnja) u pet hrvatskih gradova (Zagreb, Osijek, Šibenik, Pula i Karlovac), prikupljanje potrebnih stvari za djecu iz udomiteljskih obitelji diljem Hrvatske.

”Kroz ovu godinu svjetskog obilježavanja 500. godina od početka reformacije (u kojoj se i pod službenim pokroviteljstvom Vlade RH obilježava ovaj događaj u RH), donosimo vam u suradnji s našim partnerima različite društvene i humanitarne aktivnosti kojima se promoviraju prepoznate biblijske vrijednosti i načela.

Humanitarnom akcijom prikupljati će se donacije za udrugu Oaza iz Rovinja (www.oaza.hr), koja omogućuje djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi odrastanje u kvalitetnom obiteljskom okruženju te pruža potrebnu pomoć i podršku djeci u potrebi, te udruga Zvono iz Belišća (www. udrugazvono.hr), koja unapređuje život djece i mladih s poteškoćama u razvoju i pomaže roditeljima djece i mladih s poteškoćama u razvoju u uključivanju u sustav socijalne skrbi i odgojno obrazovni proces.

Prikupljaju se konkretne stvari koje su djeci (od novorođenčadi do 18 godina) potrebne za odrastanje i razvoj kao npr.odjeća, obuća, pribor za školu, sport (bicikli, role, lopte…) i elektronika (računala, laptopi, tableti, mobiteli…), uz napomenu da se činom doniranja ne rješavamo viška iz svojih ormara, podruma i tavana, već darujemo od srca stvari koje su toj djeci potrebne.

U navedenim gradovima akcija će se provoditi ove subote 24.6.2017. prema lokacijama i vremenima navedenim dolje i na plakatu. Pozivamo sve građane i građanke da se odazovu humanitarnoj akciji i od srca doniraju za djecu koja su u potrebi”, stoji u obavijesti koju smo primili od Marko Romanjika, koordinator društvenih i humanitarnih aktivnosti projekta Biblija365.

Valja napomenuti da će se stvari za potrebitu djecu prikupljati u subotu na sljedećim lokacijama:

ZAGREB (9-16h): Udruga Fokus, Kutnjački put 11

OSIJEK (9-14h): Klub mladih, Zadarska 19

KARLOVAC (9-17h): Mjesna zajednica Zvijezda, Gundulićeva 9

PULA (10-16h): Porta Stovagnana 12,

ŠIBENIK (10-16h): Dječji grad, Nikole Tavelića 13

”Nadamo se da će ova velika akcija pomoći svoj djeci koja su obuhvaćena ovim aktivnostima.
Stoga Vas molimo, da sukladno Vašim mogućnostima, omogućite ovu informaciju dostupnom vašim čitateljima, slušateljima i gledateljima, te tako sudjelujete u pomoći djeci u udomiteljskim obiteljima”, zamolili su organizatori portal Promise.hr, kao i još neke medije.

Najmanje što možemo učiniti je informaciju objaviti i dalje ju dijeliti.

Detaljnije informacije o cijelom projektu mogu se doznati na facebook stranici Biblija365.

Komentari