PRAVNA POMOĆ PRIJAVLJIVAČIMA KORUPCIJE: Hrvatska će NESTATI ako hitno ne poduzmemo nešto! PRAVNA POMOĆ PRIJAVLJIVAČIMA KORUPCIJE: Hrvatska će NESTATI ako hitno ne poduzmemo nešto!
KOLAKUŠIĆ STIŽE U PULU, POZIVA GRAĐANE U svoju UDRUGU

PRAVNA POMOĆ PRIJAVLJIVAČIMA KORUPCIJE: Hrvatska će NESTATI ako hitno ne poduzmemo nešto!

Hrvatska 22. studenoga 2018. D.K.

TweetEmailPrint Predsjednik udruge Antikorupcija, Mislav Kolakušić, poziva sve zainteresirane u Flanatičku ulicu kod tržnice u Puli u u subotu 24. studenoga u vremenu od... PRAVNA POMOĆ PRIJAVLJIVAČIMA KORUPCIJE: Hrvatska će NESTATI ako hitno ne poduzmemo nešto!


Predsjednik udruge Antikorupcija, Mislav Kolakušić, poziva sve zainteresirane u Flanatičku ulicu kod tržnice u Puli u u subotu 24. studenoga u vremenu od 10 do 14 sati. Udruga Antikorupcija dosad je pobudila veliko zanimanje građana, a u nešto više od mjesec dana pristupilo joj je osam tisuća građana

”Predsjednik udruge Antikorupcija Mislav Kolakušić poziva sve građane Pule i Istarske županije na učlanjenje u građansku inicijativu koju je nedavno pokrenuo s ciljem početka organizirane borbe protiv korupcije na svim razinama. Upis članova obavljat će se u subotu 24. studenoga 2018. godine u Flanatičkoj ulici kod  tržnice u Puli u vremenu od 10.00 do 14.00.

Građani će tijekom navedenoga vremena imati prigodu izravno od predsjednika udruge Antikorupcija Mislava Kolakušića doznati sve novosti o tijeku odvijanja projekta Hrvatska bez korupcije, a moći će se i učlaniti u udrugu Antikorupcija ili se prijaviti za volonterski rad u njoj.

Udruzi Antikorupcija svi njezini članovi mogu dostavljati svoja saznanja o korupciji i korupcijskim djelima, predati podatke ili dokumentaciju kojom raspolažu te dobiti stručnu i savjetodavnu pomoć. Udruga Antikorupcija dosad je pobudila veliko zanimanje građana, a u nešto više od mjesec dana pristupilo joj je osam tisuća građana.

„Pokretanjem ove građanske inicijative želimo poručiti kako se s korupcijom možemo konačno obračunati i to ćemo i učiniti u partnerstvu i zajedništvu s građanima zbog kojih ova država i postoji. Hrvatska će, naime, za nekoliko godina potpuno nestati ako nešto žurno ne poduzmemo i konačno se ne obračunamo s korupcijom koja desetljećima pustoši našu domovinu. Upravo stoga u udruzi Antikorupcija u zajedništvu s građanima počinjemo pružati pravnu pomoć svima koji nadležnim institucijama žele prijaviti korupciju, a obrađivat ćemo i podatke o korupcijskim djelima na svim razinama društva te zahtijevati promjene. Želimo da kolektivnu neodgovornost zamijeni osobna odgovornost i to će biti temelj svih naših djelovanja”, poručuje predsjednik udruge Antikorupcija Mislav Kolakušić te poziva sve zainteresirane u Flanatičku ulicu kod tržnice u Puli u u subotu 24. studenoga u vremenu od 10.00 do 14.00.

Podrobnije podatke o radu, načinu pristupanja udruzi i drugim načinima uključivanja u projekt Hrvatska bez korupcije svi zainteresirani mogu potražiti na mrežnim stranicama www.antikorupcija.hr, stoji u obavijesti Udruge Antikorupcija, koju su poslali medijima.

 

 

Komentari