AKO SE KANDIDIRA za predsjednika, Mislav Kolakušić-kao moralna vertikala-POBJEĐUJE! AKO SE KANDIDIRA za predsjednika, Mislav Kolakušić-kao moralna vertikala-POBJEĐUJE!
‘Sudac Mislav Kolakušić – koji kao moralna alternativa kaljuži hrvatske javne scene na društvenim mrežama već ima velike grupe obožavatelja – mogao bi biti... AKO SE KANDIDIRA za predsjednika, Mislav Kolakušić-kao moralna vertikala-POBJEĐUJE!

‘Sudac Mislav Kolakušić – koji kao moralna alternativa kaljuži hrvatske javne scene na društvenim mrežama već ima velike grupe obožavatelja – mogao bi biti veliko iznenađenje. On je sudac koji brani male ljude, ustao je protiv Todorića, “lex Agrokora”, švicarca, sustava u kojemu zakoni ne štite pravo i pravdu, nego prijestupnike’, piše Express

Tjednik Express u tekstu pod naslovom ‘Gužva na Pantovčaku: Petorica kandidata idu protiv Kolinde‘, analizira moguće kandidate na budućim predsjedničkim izborima.

Tjednik procjenjuje da bi se Kolindi Grabar Kitarović na predsjedničkim izborima – koji bi se trebali održati potkraj 2019. godine – mogli suprostaviti Zoran Milanović, Božo Petrov, Tomislav Karamarko, Ivo Josipović i sudac Mislav Kolakušić.

”Ako se kandidira za predsjednika Hrvatske, sudac Mislav Kolakušić – koji kao moralna alternativa kaljuži hrvatske javne scene na društvenim mrežama već ima velike grupe obožavatelja – mogao bi biti veliko iznenađenje. On je sudac koji brani male ljude, ustao je protiv Todorića, “lex Agrokora”, švicarca, sustava u kojemu zakoni ne štite pravo i pravdu, nego prijestupnike, piše tjednik Express.

I prvi puta javno objelodanjuje ono što mnogi hrvatski građani već dugo predosjećaju (i priželjkuju): da bi odvažni i moralni sudac mogao krenuti u raščišćavanje hrvatske korupcijske žabokrečine!

Komentari