Sinčić: O SESSI nikada NISMO ČULI DOBRU RIJEČ, zašto su ga postavili za šefa Vrhovnog suda? Sinčić: O SESSI nikada NISMO ČULI DOBRU RIJEČ, zašto su ga postavili za šefa Vrhovnog suda?
U gotovo svim komentarima, Sinčićevi Facebook prijatelji izrazili su veliko nezadovoljsto Sessinim izborom. Sinčića su, pak, neki pitali zbog čega Živi zid u Saboru... Sinčić: O SESSI nikada NISMO ČULI DOBRU RIJEČ, zašto su ga postavili za šefa Vrhovnog suda?

U gotovo svim komentarima, Sinčićevi Facebook prijatelji izrazili su veliko nezadovoljsto Sessinim izborom. Sinčića su, pak, neki pitali zbog čega Živi zid u Saboru nije podržao Mislava Kolakušića, kada se vodila rasprava o kandidatima za nove suce Ustavnog suda. Čelnik Živog zida do sada nije odgovorio na pitanja o Kolakušiću

Ivan Viliobr Sinčić prije par dana je pozvao građane, odnosno svoje prijatelje na Facebooku da podijele s njime svoje spoznaje o novom predsjedniku Vrhovnog suda, odnosno svoja iskustva sa sucem Đurom Sessom.

”Prije skoro dva tjedna Đuro Sessa imenovan je za predsjednika Vrhovnog suda Republike Hrvatske na prijedlog predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Živi zid je glasao protiv, među ostalim, jer tijekom godina našeg aktivističkog rada od oštećenih ljudi nismo čuli niti jednu dobru riječ o njemu.

Također, zanimljivo je i indikativno da je raspravu o toj prevažnoj temi našeg impotentnog pravosuđa predsjednik Sabora Gordan Jandroković stavio 13.07.17. u 21:28 (trajala je 00:34:50). Stavio je dakle zadnji dan prije glasovanja (četvrtak) u sitne sate kada je u Saboru šaka zastupnika, a medijska popraćenost je nula.

Inače, u isto vrijeme, ali malo ranije, stavio je i raspravu o nova tri suca Ustavnog suda. Radilo se sve ono na što sam na zasjedanju Predsjedništva Sabora VIŠE PUTA tražio da se NE ČINI, a to je da se važne teme stave ujutro na najaktualnije dane, a ne u sitne noćne sate u zadnje dane prije kraja rada.

Htio bih ovom prigodom zamoliti vas koji pratite moju stranicu da podijeliti sa mnom svoja iskustva sa gospodinom Sessom i njegovim radom!”, napisao je Sinčić te za par dana prikupio mnogo komentara građana i linkova tekstova o sucu Đuri Sessi.

U gotovo svim komentarima, Sinčićevi Facebook prijatelji izrazili su veliko nezadovoljsto Sessinim izborom. Najblaže rečeno.

Sinčića su, međutim, neki pitali zbog čega Živi zid u Saboru nije podržao suca Mislava Kolakušića, kada se vodila rasprava o kandidatima za nove suce Ustavnog suda.

Čelnik Živog zida do sada nije odgovorio na pitanja o Kolakušiću.

Komentari